giornalista Creative Commons License 2021.06.05 0 2 140135

az a baj, hogy ez a két dolog sajnos nem zárja ki a másikat. 

 

Solskjaer valóban kaphatna több támogatást a klubházból, dolgozhatna jobban a keze alá a vezetőség és akkor neki is könnyebb dolga lenne.

 

viszont vele akkor sem fogunk szintet lépni :) lássuk már be. sorra elbukott, elbalfaszkodott, elgyáváskodott kupadöntők. egy év nem volt rá elég, hogy megtalálja VdB helyét. addig gyilkolta Fernandest, amíg teljesen formán kívül nem került, akkor sem menedzselte jól. képtelen volt összetartani a csapatot a szezon végén, amikor bármilyen felállásban is játszottunk, sorra buktuk a meccseket, dekoncentráltan. 

 

az EL-döntő pedig a Solskjaer-korszak megkoronázása volt. naiv felállás, gyenge taktika, semmi input a kispadról, elcsalt hosszabbítás cserék és a játék akarata nélkül, végül pedig fent hagyta az 5 éve büntetőt sem hárító De Geát a 11-es párbajra. 

 

ugyan már. ha valami nagy, kék, tele van vízzel és a partján fekszik Siófok, akkor az a Balaton, kár túl sokat gondolkozni rajta.

 

és igen, csinál jó dolgokat. messze nem olyan szinten alkalmatlan, mint Mourinho volt. amit akar, az nem hót ostobaság, nem arról van szó, hogy teljesen hülye lenne, kellemes közeget teremt a játékosoknak, elkezdte kilapátolni a szemetet. nem akarom elvitatni az érdemeit.

 

amit egy interimnek kellett, megtette, viszont többre nem képes. bátran állok veled erről egy jobb féle fogadást, persze meg kell állapítani, hogy mi számítana előrelépésnek, stb. :)

Előzmény: For-dzsi (140134)