BZoltan Creative Commons License 2021.06.03 0 0 88167

Az, hogy süllyed a szint az szerintem nincsen összefüggésben a címkén feltüntetett adatokkal. Én amúgy sok embert ismerek aki azért megnézi, hogy egy gyümölcslét aszpartámmal édesítettek-e fel. Ahogy pont az említett pálmaolajat is ez alapján lehet kiszűrni.

 

A felhasznált adalékanyagok feltüntetése szerintem nem arra van, hogy javuljon a minőség, hanem azért, hogy lehessen differenciálni a piacon. A borok világában ugye bemondásra megy az, hogy mi is van a borban. Én nagyon is örülnék ha fehéren feketével ott állna, hogy miért is más a mi borunk mint a sok ipari szeszesital.

 

Mert ugye még mindig sokan gondolják, hogy hát csak a marketing meg a márka az ami miatt öt rugóba kerül a borunk, hiszen simán van jó bor is ezerötért... na nekik lenne jó megmutatni, hogy igen van, de az én borom címkéjén az van, hogy készült saját termelésű organikus szőlőmustból és borászat kénnel van tartósítva. Az ezeröcsis bor pedig mustsűrítményből, pektinbontó enzimmel, kazeinnel, citromsavval meg még megannyi "cuccal" készül. 

Előzmény: Daeril (88164)