Törölt nick
2021.06.01
|
|
-2 2
467842
|
Voltam tavaly mindkét oldalt, mellesleg ottvan a régi komp helye is. A vágány egészen a Duna partig megvan, mindkét oldalt, járhatatlan persze, de a nyomvonal létezik és megvan. Szalkszentmárton felől egészen az 51-es útig megvan a vágány a gazban, csak az útnál szedték ki a síneket, a Petőfi TSZ egykori rendezője is megvan még a vágány helye is, addig bár benőtte a susnyás és helyenként bele is van lopva, de a nyomvonal egész a Duna partig megvan, Dunaújváros-Szalkszentmárton között semmi akadálya, hogy fel legyen újítva egy híd kellene meg Szalkszentmárton-Duna között teljesen új al és felépítmény a meglévő vonalon Dunaúójvárosnál kb. ez azon a 100 méteren a Duna partig, és megvan a folytonos vágány. A többi az meglévő járható vasútvonal Kunszentmiklósig. 151 Soltig az bár már nincs rendszeres teherforgalom, mint pár éve, sőt tavaly pl. úgy tudom egyáltalán nem volt 2018-ig még volt rendszeres, de PFT menetek vannak és különvonat is ment már rajta ( ill. fog is hamarosan). 152-esnél kell komplett felújítás, c sínek, korhadt talpfák ( gyalog végigjártam 2 éve) és vörös négyzet Helvécia után. |
Előzmény: smith (467838)
|
|