Járaszája Creative Commons License 1999.11.11 0 0 722
bagojj, tenyleg, ne haragudj, de nem figyeled meg amit, olvasol:

Csak ne fikázd a szellemi maszturbációt, mert Tőled jön az egyik leghangosabb "szellemi fitymacsattogás" ;)

Ezt mire irtad, mert en nem fikaztam a szellemi maszturbaciot, es vallatam, hogy en is elvezem, megha ertelmetlen is, tehat ha entolem jon akkor vallalom.

Gyorsvillamos: A kutya se mondta, hogy jó így a 73-asokkal, de az a villamos ne a 69-es legyen már, mint mondtam nagy a kerülő. Keresztbe kasul sok villamos pedig vagy túl nagy kínálatot hoz (ki fizeti azt meg?), vagy egyenként túl ritka követést.

Na, ezt elfogadom valasznak.

Felszab: Bravó, csökkentsd még az áteresztőképességet mindkét irányban! Ne haragudj, de ez tényleg nagy marhaság.

Ezt viszont nem fogadom el valasznak, mert szivesen vennek valami tenyt, ami valamit bizonyit, de ebbe az nincs, es es tovabbra is ugy gonodolom, hogy a Kossuth Lajos u. ateresztokepesseget az Astoria hatarozza meg, tehat ebben az iranyban nem lenne roszabb alujaro nelkul, ugyanannyi zoldidovel mint az Astorianal. Keresztiranyban pedig lehetne 3 savot csinalni, sot talan meg plusszban egy buszsavot, es ez jelentos kapacitast adna. Mas kerdes az, hogy az aluljaro a Petofi S. utca fele most is bedugul, mert a PS utca nem nyeli el az oda aramlo autokat. Tehat ebben az iranyban sem lenne kapacitascsokkenes. A hid fele kanyarodok, ha ket savrol kanyarodnanak, valoszinuleg eleg lenne, ezt meg azert gondolom, mert aki a hidra megy, az nagyreszt a Kecskemeti utca felol jon, es annak is veges az ateresztokepessege, tehat nem jonne ossze annyi auto ket felallosavon, hogy ne tudnanak kiurulni (mondjuk talan ez nem biztos, de a Kossuth L utca es a Karolyi M.-Petofi S. utcai forgalomnak megmaradna a kapacitasa). Szoval, ha indokolt ez az aluljaro, akkor annak mas indoka van. De szerintem nincs, persze ettol meg nem lehet betomni. Egyebkent Nemetorszagban Bp.-nel kisebb varosokban sokkal tobb kozuti aluljaro, alagut van, eleg jol lehet kozlekedni. Nalunk szerintem ennek utanzasara epitettek a Felszab terit.

Mozgássérült: Üres buszra sem tud felszállni, ezen gondolkodj el.

Ezt nem ertem, mind gondolkodjak el? Ez nem valasz arra, hogy most jo-e nekunk az alacsonypadlos IK412, vagy nem. Miert ne tudna felszallni egy alcsonypadlos ures buszra?

KT8D5-ön lehet (szoktam) rádiót hallgatni, kicsit zümmög amikor fékez.

Namost, nekem egy panasonic autoradiom van, es Miskolcon kozvetlenul a KT8D5 mellett visit, ha a Kossuthot hallgatom. Na most, vagy neked van nagyon szuper radiod, vagy nem figyeltel, hogy kozephullamrol beszeltem. Egyebkent minden kapcsolos (szaggatos) tapegyseg zavarokat kelt, amig nem szamitogep mellett dolgoztam (kb 92-ig), addig lelkes hallgatoja voltam a Calypso radionak, azota sajnos nem tudom hallgatni, mert a szamitogep tapja elnyomja.

Előzmény: Törölt nick (716)