GIGAMATRAC (X) 2021.05.29 0 0 14389

Kedves BlackCanary!

 

A Sealy matracok vásárlásával a minőség szempontjából nem lesz gond. Jó választás! 

A Sealy nem véletlen ad 10 év teljeskörű garanciát. Érdemes lenne egy két üzletet meglátogatni és kikérni néhány szakértő kolléga véleményét is. Itt azért kíváncsi leszek mennyire lesznek azonos véleményen az említett "kolléga" véleményével...

 

A Sealy márkán belül nem véletlenül hozták ki a hotel szériát, ugyanis egy prémium gyártótól, strapabíró és megfizethető áron tud matracot vásárolni. 

 

A magasabb árkategóriában erős indokokat kell felhozni, ami természetesen egyenes arányosságban kell lenni az Ön kényelmi érzetével, a minőséggel. Pl. egy magasabb árfekvésnél a minőségi különbségnek meg kell jelenni akár egy magasabb rugó számnak, a habok esetén szintén figyelni kell a magas sűrűségtartalomra, ha itt is szét kellene néznünk erősen ajánlanám, ezt (természetesen, amennyiben kényelmes): Isbir CoolFlow Deluxe Hybrid matrac - GigaMatrac Factory&Outlet. Matrac, ágykeret, ágyrács outlet.

Egy erős alternatíva, de hozza az elvárt minőséget!

 

Az említett sávban nagyon jó matracokat fog találni, érdemes adni egy esélyt néhány kereskedőnek, akár a Max City-ben is, még egy nekifutásra. Több kereskedő az említett ársávban jó néhány alternatívát tud kínálni.

 

Ami egy "pici" plusz: egy szenzoros mérés is segít a választásban: Tanácsok - Matraccal kapcsolatos érdekességek, információk, matracos - Xsensor Reveal Technology - GigaMatrac Factory&Outlet. Matrac, ágykeret, ágyrács outlet

 

Remélem, hogy tudtam segíteni!

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

 

 

Előzmény: BlackCanary (14388)