BlackCanary Creative Commons License 2021.05.29 0 0 14388

Sziasztok!

 

Tapasztalatok érdekelnének a Sealy hotelmatracokkal kapcsolatban, elsősorban Florida és Nevada, ami nálam befutó volt. Viszont mivel a félkemény matracokat szeretem, így a Nevada szerintem hosszútávon nem működne a puha habréteg miatt, de ezt még van idő eldönteni:)

 

Max City-ben az egyik üzletben (sajnos már nem emlékszem melyikben) kicsit eltántorítottak a hotelmatracoktól, vagyis inkább úgy mondom, hogy az értékesítő mindent megpróbált elkövetni, hogy inkább az 500 ezrest válasszam, mivel a reklamációkat is ő kezeli állítólag :) valószínűleg annyi általánosságban elmondható, hogy a hotelmatracok nem annyira strapabíróak talán(?). Viszont ő néhány évet emlegetett, ami nekem kicsit erős lenne, ha annyi idő alatt tönkremenne a matrac. Mondta, hogy a Florida az Energy matracnak a "lebutított" változata, a Nevada pedig a Passion-nek. A Passion valóban nagyon kényelmes volt, de 530.000 Ft azért kissé túlmegy a kereten, viszont az Energy szemre se tűnt olyan minőségnek mint a Florida, vagy akár a Montana a hotelmatracok közül, és kényelemre se volt olyan, pedig elmondása alapján az a jobb matrac. Szóval ez azért érdekes...

 

Aztán kérdeztük még, hogy a Cardo ezekhez a matracokhoz képest minőségben hol helyezkedik el. Rávágta, hogy az a hotelmatrac szint. Tudom, hogy a Cardo-ról is megoszlanak a vélemények, viszont legalább 15 éve azon fekszem, bármiféle hátfájdalom nélkül. Az utóbbi években már azért éreztem, hogy megérett a cserére, de összességében semmi problémám nem volt vele, és egy alap matracról beszélünk.

 

Úgyhogy inkább afelé hajlok, hogy az eladó egy kicsit túlpörögte a témát. A Cardo Gold kollekciójának még adnék esélyt, azokat még nem tudtam kipróbálni, nem tudom, hogy a Sealy hotelmatracokhoz képest az mennyire lenne más, árban kb ugyanannyi.

 

De tényleg érdekelnének a vélemények ezzel kapcsolatban, vagy ha esetleg tudtok írni olyan matracot, amit érdemes lenne kipróbálni (memóriahabos réteg nálam kilőve :) ), 160-as matrac lenne, max 350.000 Ft-ig.