Csuklósbusz Creative Commons License 2021.05.28 -2 0 122164

Kb 3000 nm2, 1600W-os agrimotor fűnyíróval, 3 óra hossza tologatás, szinte folyamatos üzemben.  Leállítani sem szoktam csak ha megszorul, vagy ha elmegy az éjszakai áram, akkus önjáró itt szóba sem jöhet a terepviszonyok miatt.  Azért nem állítom le mondván a sok indítás, leállás szerintem nem tesz jót neki, amíg jár addig hűtése is van a motornak. 

 

Egy gép már tekercszárlatos lett, de akkor 0 szakadás volt a házban  a villanyóra mögött és a föld-nulla összekötésen üzemelt kitudja milyen útvonalon. 

 

10 méterenként konnektor nemcsak horror összeg az udvarban, de abból már tényleg kijönne egy benzines gép is.

 

 

Igen kitergetem rendesen a hosszabbítót, a pukli nem csomót jelent hanem a köpeny alatt dudor keletkezik, ami idővel át is ég, fotót láttátok... :-)

 

 

Két huszas és egy 40 méteres van összedugva , a 40-es az utolsó, azért sem jó a 10 méterenkénti konnektor mert  30 méterenként fordulok...  A hosszabbítónak így már csak saját magának is jelentős az önsúlya, pláne mikor beakad vagy felbukok benne.

 

De a régi sárga hosszabbítók jól bírták, a mostaniak ilyen kigyulladósak..  De azon meglepődtem mikor a 2,5-es hosszabbító nem bírta.

Mostanság már nem divat szövetszálat rakni az erek közé hogy jobban bírja a húzást? 

 

 

Apropó, kéteres sárga hosszabbítót egyáltalán szabad forgalmazni?   Jó a fűnyírónak nem kell földelés, de sokaknak fel sem tűnik a különbség és megy bele a bojler meg a szivattyú is. :-) 

Előzmény: Törölt nick (122161)