kedvespar94 Creative Commons License 2021.05.26 0 0 75

Két részre osztanám a válaszomat.
Egy:  betegség
Hány éves korodban történt ez veled? Mármint a műtét. Nekem rögtön születésem után, csecsemő koromban. Bár azért van közöttünk hat év (a kiírt szülszámom kis mértékben hamis), egyáltalán nem kizárt hogy ugyanazon orvos hozzánemértésétől szenvedünk. Azon nem gondolkodtál hogy perelsz illetve megpróbálsz peren kívül megegyezni a kórházzal?  Mostanában akartam én is nekik esni ezzel, de minden papírt elvesztettek, úgy hogy semmilyen alapom nincs. Ez eleve vérlázító... Pedig biztos nem hazudtak mert nem ezért kértem ki a papírokat hanem a most következő műtétem miatt. Még arra sincs bizonyítékom hogy egyáltalán ott történt meg,  úgyhogy hagyom a fenébe az egészet. Az orvos amúgy is vagy nyugdíjas vagy halott már.  A pénz Persze jól jönne de hát nincs mit tenni.  Amúgy is az orvosok olyan gusztustalan módon védik egymást hogy hihetetlen. Pár hónapja voltam urológusnál a mostani gyulladásos problémámmal, megkérdezte hogy hypospadiasis műtét volt e. Mondom: Igen egy viszonylag rosszul sikerült.  Erre ő azt felelte hogy nem lát semmi kivetnivalót és szerinte egy tökéletesen végrehajtott műtét lett.  Egy pillanatig azt hittem hogy most neki fogok ugrani, de aztán fékeztem magam hiszen alapvetően nem is ezért mentem oda,  és másra terelte ma szót.
De ha neked vannak erről az egészről papírjaid,  És amúgy is anyagi gondjaid vannak,  akár tehetnél is egy próbát, veszteni nem nagyon tudsz vele. 
Azt viszonylag jól gondold meg hogy milyen emberekkel akarsz beszélgetni. Biztos jó dolog ha vannak sors társaid, de nem biztos hogy a személyiséged fejlődése és az önbizalmad okán ez a legjobb irányvonal. Persze távol álljon tőlem hogy tanácsokat osztogatják hiszen mindenki a maga életéért felelős.  Ez csak saját tapasztalat, hogy az ember így még jobban bele tud kerülni ebbe a negatív spirálba és a negatív emberek könnyen felerősíthetik egymás negativitását is.  Persze nem akarok általánosítani, biztos sok boldog hypo-epispadiasis-os  ember van, de azért a többségük valószínűleg sérült ember.

Van amúgy valamiféle munkád? Végzettséged?
 
Kettő: szex, kapcsolat
a személyiségedet nem tudom mennyire torzította el ez az egész. De ha azért tudsz beszélgetni emberekkel és valamennyire ismerkedni is, akkor hidd el nyugodtan megteheted.  Ha mégsem, akkor még mindig ott van a Tinder vagy valamilyen fizetős és ezáltal komolyabb online társkereső.  Nyilván olyan veszettül ebben sem akarlak győzködni mert te tudod mire vagy képes és mire nem. No persze egy depressziós ember eleve jóval kevesebbet gondol magáról mint amit ténylegesen meg tudna tenni.  Egy valamit viszont higgy el nekem, illetve két dolgot: ha érzelmi kötelék van közted és a lány között, akkor ténylegesen nem fogja érdekelni az egész téma, de olyan szinten hogy nem is igazán fogja érteni hogy mi a fenén problémázol. Imádni fogja veled a szexet is. Ráadásul a legtöbb lány amúgy sem egy pénisszel akar járni hanem egy férfival és a pénisze mérete még akkor is csak sokat rangú lenne ha ténylegesen szexre alkalmatlan lenne. A 9 centi pedig messze nem az.A másik dolog pedig az, hogy visszanézve sajnálni fogsz minden évet amiben nem mertél próbálkozni. Persze én könnyen beszélek mert szerencsém lett, annak ellenére hogy pontosan ugyanolyan mély depresszióban voltam mint te.  Az évek bizony mennek és nem tekerheted vissza a dolgokat.  Iszonyatosan nehéz de lehet de szépen lassan valahogy muszáj lenne minél jobban össze kapnod magad, hogy minél kevesebb évet vesztegess el Ilyen szempontból az életedből.
Mivel egyáltalán nincs makkom, ezért hidd el hogy tudom milyen az hogy nem annyira érzékeny.  Hidd el hogy egész más érzés, ha lánnyal vagy sokkal többet fogsz érezni, ezzel semmiféle probléma nem lesz szerintem, noha mivel nem tudom pontosan miről van szó ezért nem akarok erről se vizet prédikálni.  Az meg hogy esetlegesen tovább bírod valóban egy jó dolog is lehet.
 
Persze ebben az egészben semmiféle igazságosság nincs, és jogos a felháborodásod.  Tényleg tökéletesen megértelek. Az iskolám befejezéséig én sem mertem semmit lépni.  Utána pár évig aktívan keresgéltem az interneten,  lett egy viszonylag szexi barátnőm, akivel egy év után a távolság miatt mentünk szét, nem a szex miatt,  utána nem sokkal pedig találkoztam a mostani barátnőmmel aki még szexibb és objektív szemmel is egy nagyon szép és szép alkatú lány, elképesztően okos, és érzelmes.  Kb minden tulajdonságában felettem áll szóval nem is tudom pontosan hogy hogy jöttünk össze :D  Én még fizikálisan is le vagyok épülve plusz ugye most még a maradék kis péniszem sem használható,  pénzem is csak azért van kicsi mert van egy online vállalkozásom, de még kb minimálbért sem keresek vele.  Egyébként amikor összejöttünk akkor közmunkás voltam és 65000 Ft ot kerestem.  Most is alig többet, illetve munkaképtelen vagyok, úgyhogy ha véletlen becsődölne az online vállalkozás akkor nem nagyon lenne bevételem.  Egy érzelmes lányt kábé ennyire érdekelnek az anyagiak... Ha van bármiféle munkád, akkor azon már nem múlik, az tuti.
Nem dicsekedni akartam illetve azt sem akartam hogy idegesítselek azzal hogy nekem szerencsém lett neked pedig nem, ha ez lett belőle, akkor bocsi. Csak azt akartam példázni hogy ha nekem is sikerült akkor biztos vagyok benne hogy neked is sikerülhet.  Sokat kell próbálkozni illetve olyan lánnyal kezdeményezni csak testi kontaktust akivel már van érzelmi kötelék.  Úgy kb 0 a rizikófaktor.

Előzmény: Bajakörnyékisrác (72)