sogormail Creative Commons License 2021.05.25 0 0 21632

"Elmondod az alapszabályt, hogy nem lehet félbevágni egyiket sem, kivéve a leggyakrabban felírt gyógyszert, amit meg lehet. Egy ilyen építő jellegű hozzászólásnak meg mi az értelme? "

 

Bocs, de ha nem erted ami oda van irva, hogy magyarazzam el? Ez egy forum, par mondatot lehet irni. 

Megegyszer, Te NEM irtad az elso postodban hogy esomeprazole SANDOZ-t szedsz. Azert irtam erre, mert tobbszor volt itt tema, hogy felbe vagdossak a ppi-ket, mert nem tudjak hogy nem lehet.

Nem mellesleg az esomeprazole originalis keszitmenye az a NEXIUM es az astrazeneca vezette be a piacra. Az esomeprazole sandoz az egy generikus keszitmeny. Kevered a markazott termeket a "marka" nelkulivel. Es mitol lenne az esomeprazole sandoz a leggyakrabban felirt ppi?? Azert mert neked azt irtak? Az orvosi velemenyek nem oszlanak meg abban hogy originalis vs. generikus. Abban oszlanak meg, hogy melyik gyogyszerlatogato ad tobb benefitet az adott gyogyszer felirasaert.

 

Szoval az info, ppi-t nem vagjuk kette, kiveve ha azt ugy gyartottak es engedelyezi a betegtajekoztato. az esomeprazole sandoz meg csak egy a tobb szaz ppi brand kozul, amik egyebkent 5 hatoanyagra epulnek.

Előzmény: Styco (21630)