kedvespar94 Creative Commons License 2021.05.24 0 1 71

Szia. Először is bocsi a hibákért, rossz a kezem, hangfelismerővel gépelek, remélem, olvasható lesz azért.
Látom hogy nem csak velem műveltek durva dolgokat műtét címen.  Nekem csak a makk alatti részig tudták kivezetni a húgycsövet,  és a doki konkrétan levágta a fölötte lévő részt.   Mármint nem körülmetéltek, hanem mindent egyszerűen levágtak. Magyarán nekem nincs is makkom. Közben persze a húgycsövem rövid lett és közel 70 fokos szögben elhajlik a vége.  És mivel ugye levágták konkrétan az egész makkomat ezért annyival rövidebb is lett az egész, plusz ugye az erős görbület, így körülbelül 9 - 9,5 cm a hossza.  Nyilván én sem mertem semmiféle kapcsolatot létesíteni semmilyen lánnyal 23 éves koromig, pláne élőben mondjuk osztálytársakkal -  ki tudja mi történt volna egy durva szakitás után.  Szerencsére online megismerkedtem jelenlegi barátnőmmel, a szex tökéletes volt köztünk, és most is csak azért nem, mert egy mechanikai sérülés miatt begyulladt a fölső feszülős része.  És mivel a feszülő bőr ezt fenntartja folyamatosan már egy éve be van gyulladva és nem tudnak mit kezdeni vele.  Most szerencsére fognak csinálni egy kiegyenesítő műtétet de már egyáltalán nem biztos hogy ez meg fogja szüntetni a gyulladást illetve a vele járó erős fájdalmat.  De amíg ezt be nem következett, a szex tökéletes volt mindkettőnk számára,  ami engem természetesen nagyon meglepett.  Olvastam a rengeteg hülyeséget egy gyakorikérdések.hu meg ehhez hasonló helyeken ahol csupa unatkozó fiúcska írogat nők helyett, és  fogalmuk sincs róla, miről szól a szex és mitől lesz egy nőnek orgazmusa.  Az ilyen helyeken mindenkinek 20 centis pénisze van és minden "nő" csak 18 cm től érzi meg egyáltalán magában.  Az egész szexuális kultúra rettenetesen elvan torzulva, az ilyen apróságok mint például az anatómia már senkit nem érdekel, csak a pornó - ahol még csak orgazmus sincs, csak műnyögések.  A valóság az hogy a hüvely érzékenysége a csiklóhoz tartozik,  és valós érző idegek csak az első 4-5 centiig vannak, belül a hüvely teljesen érzéketlen.  Vagy hogy a G-pont 2-3 centire van a bejárattól. 15-6 centi fölött sok nőnek már be sem megy és az meg már hátrány, hiszen az a férfinek sem jó ha nem tudja teljesen betenni illetve a nőnek sem mert nem lehet igazán heves aktust folytatni.  Arról nem is beszélve hogy a legtöbb nőt egy kis ujjal is ki lehet elégíteni annál meg kvázi mindenkinek vastagabb illetve általában hosszabb is a pénisze.  Ehhez meg természetesen jönnek az érzelmek illetve a megfelelő előjáték.

 De minderről  persze sajnos én sem tudtam,  és pontosan ugyanabba a státuszba érkeztem,  amit te is írtál.  A fentieket főleg azért írtam hogy meggyőzzelek -  mármint tudom hogy meggyőzni nemigen lehet legalábbis engem biztos nem lehetett volna,  szóval inkább csak megpróbáljam -  arról hogy igazából sok gyakorlati jelentősége mindennek a szexben nincs.  A női orgazmus nak az égegyadta világon semmi köze nincs a farokméret hez eleve a nők kétharmada nem is tud hüvelyi szinten elélvezni és csikló orgazmusból "él".  Előjáték kell érzelmek és bármelyik nőt ki lehet elégíteni szinte bármilyen méretű farokkal.  Most az igazán apró mikropénisz ekre nem térnék ki,  amíg tényleg csak egy vagy két centi hosszúak.

 

Ja, és amúgy a "vicc" az egészben az, hogy engem is Pécsett "műtöttek meg"...

Torzult szó alatt nem tudom pontosan mit értesz, ha görbület ről van szó akkor akár még előnyödre is válhat.  Nézd meg a nők által legtöbbet vett vibrátorokat,  jellemzően 8 - 10 centi körüliek és a végük görbe...  A görbület től eleve vastagabb nak érződik plusz jobban ingerli a G-pontot - tapasztalat.
De amúgy ha mégsem akarod görbének, nagyon gyorsan kiegyenesítik, pótolják a húgycsövet. Most a covid miatt nekem is 2-4 hónapot kell várnom, de alapesetben 2-3 hét alatt megcsinálják elvileg.

Szóval összességében nagyon sajnálom visszatekintve, hogy nem volt kapcsolatom 23 éves koromig. Senkinek semmi baja nem lett volna vele, bár nyilván csak valós érzelmekkel vágtam volna neki, és nem minden lyukba megpróbálni bedugni, mert akkor könnyen elkezdtem volna visszahallani gondololom a suliban hogy az "XY-nak ilyen meg olyan..."
Ha lehet, ne kövesd el ugyanezt a hibát. Találj egy lányt, akivel szeretitek egymást, és ott még rizikó sincs. Egyéjszakában sem sok, de ott egy minimális azért talán van, nincs tapasztalatom. 
Ha suliban, élőben nem mersz, akkor Tinder és kész.

Ha bármit kérdeznél, amiben tudok segíteni a tapasztalataim miatt, szólj bátran!

Előzmény: Bajakörnyékisrác (66)