Urak!
Sajnos nekem (még) nincs Alfám, csak egy Brava 1.6sx, de a Cuore Sportivo azért valahol nálam is él... :-) Néhány hozzászólás:
a.) CYRUS-sal nem köll foglalkozni, az Opelos topicban szinte szóról szóra ugyanezt mondta...
b.) Szín. Két gyönyörű színt láttam még a piroson és a sötétszürkén kívül, egy egészen mély olajzöldet, kicsit olyan british jaguarosat, szinte világított a krómozott pajzs a 156-os orrán. Nagyon elegáns volt. A másik (sose hittem, hogy eccer egy ilyen szín tetszeni fog) a sötét padlizsánlila (!!!). Nagyon jól állt neki, szintén egy 156-os volt. Krómozott acélfelnikkel... wow!
c.) Lefutottam annak idején én is a tiszteletköröket a Fiat-szervizeknél. Végül egy kis helyen kötöttem ki, a Fiat Autórákó nevű cégnél, a legsötétebb VIII. ker., Kálvária utcában. Nem tartoznak a Fiat Auto Magyaroszághoz! Ehhez képest (vagy éppen ezért...) tök korrekten és nem rabló módon karbantartják a Bravamat. Fiat-Lancia szerviznek hívják magukat, de meg merném kockáztatni az Alfával is, hátha normálisabban állanak a márkához, mint a többiek.