"A mai napon is, nagyon üde színfoltnak találtam Wakatakakage birkózását"
Wakatakakage a Nagoyán már bizonyosan Komusubi (szerintem E) rangban indul és ha Meisei holnap is
nyerni tud, a végső eredménye alapján ő lehet mellette majd Komusubi W, mivel Takanosho és (sajnos) Daieisho is annyira alulteljesített itt, a Natsu-n, hogy az számomra teljesen megdöbbentő volt. Így ők a Nagoya Banzuke-n (szerintem) már Maegashira csoportban (és talán nem is annak a legelején) lesznek
majd találhatók. De erre még június végéig várni kell. Előbbiek mellett még Mitakeumi is feljebb léphet, Takanosho (SW) megürült helyére. Fantázia kedvéért tovább-gondolkodva, már csak amiatt is érdemes
ezt tenni, mert Takayasu sem véletlenül hajt ennyire. Egy 12-13 győzelmes kachi koshi-teljesítménnyel
az Aki Bashon már akár Ozeki rangban kezdhetne, már csak amiatt is, mert ekkorra Asanoyama kikerül (visszalép) onnan a reá kiszabott büntetés következtében. Szóval még nincs vége a Natsu-nak, de már
lehet agyalni a Nagoya (sőt továbbmenve az Aki) ügyében is. De persze előbb mindent meg kell élni.
És midennek tetejébe, vajon láthatjuk - e még egyáltalán egynéhány alkalommal Hakuho - t küzdeni ?