RnD Creative Commons License 2021.05.20 -7 6 2370

"....Teszik a dolgukat persze, de Zácsik nélkül teljesen megzavarodnak, nagyon gyengék..."

 

Ez így hülyeség. Volt nem egy meccs amikor Zácsik nem volt különösebben jó, vagy csak a meccs egy részében, aztán az MTK mégis jól teljesített. Nem arról van szó h általában Zácsik nélkül nem érnek semmit, teljesen megzavarodnak etc. Ezt te találtad ki. A kézilabda csapatjáték és nem Zácsik egyedül hozta fel az MTK-t az első hatba.

 

Tény viszont h most, ezen a meccsen, ebben a konkrét helyzetben Zácsik váratlan kiesése után teljesen megzavarodtak. És ennek nem kellett volna megtörténnie, megfelelő mentális felkészítést feltételezve. De úgy tűnik senki nem gondolta az MTK-nál komolyan hogy a hat között még feljebb juthatnak. A csapatnak semmi önbizalma nem volt, tartása nem volt, harci szelleme alig valami....most, ezen a meccsen. Ennek a meccsnek tétje volt, ez már nemcsak 'játszunk egy jót' mint az MTK korábbi márkőzésein. És ezt a tétet nem bírták el (már a Siófok meccsen sem), erre nem voltak jól felkészítve.

 

Mindehhez tegyük hozzá a Móvár ellen ma mutatott minősíthetetlen játékot, amiből kiderül h a taktikai felkészítés is igencsak gyengére sikerült. Miért kellett siettetni a támadásbefejezéseket, ráadásul középen, ahol a móvári falat maximum Zácsik tudta átlőni, más nem. Lassítani kellett volna a játékot Zácsik kiesése után azonnal, és nem középen ellövöldözni a labdákat. De ennek éppen az ellenkezője történt, elhamarkodott akciók, eszetlen kapkodás etc. És még sorolhatnám...

 

 

 

 

Előzmény: Tonio 2.0 (2368)