Nicklas Morphin Creative Commons License 2021.05.19 0 1 3157

@Pater: köszi.

@Nesa: ez elég gyengére sikeredett sajnos, több hibát is találtam már készítés közben ,és után. pl nem jó ez a lámpaház, mert szerintem a foncsor nem "kompatibilis" az amúgy is szögben sugárzó LED-del. ezért is látszik egy "fényesebb" gyűrű a virágon/körülötte. ezt majd ki kell küszöbölni. lehet hogy egy újabb, maroklámpa jobb választás lenne. majd tesztelem. Mikor megvettem, akkor önmagában sokkal jobban világított a szobában (ez a növény egyébként kb 3 méterre van a képen.)

A led egyébként névlegesen 1W-os power led, a fényteljesítménye 20-30 mW (itt fényteljesítményt/fényességet nem adnak meg, hisz nincs, szóval nehéz összehasonlítani...)

Tervezem majd kipróbálni minál szélesebb körben, "sorozatokat" csinálni. Sok lehetőség van benne, illetve nincs időjáráshoz kötve az ember, szóval esősebb napokon is lehet szórakozni vele... :D

Illetve van egy 940 nm-es is (plusz UV is), abból is csinálok majd lámpát, és összehasonlítani is érdekes lenne őket.

HA sikerül valamit előre haladni a támában, mindenképp megosztom majd itt a tapasztalatokat.