Nyman!
A talalkozos otletrol az a velemenyem, hogy csak akkor van ertelme, ha nem a suketek parbeszede zajlik. Marpedig a jelenlegi felallas ezt mutatja.
Masreszt, mostanaban keveset vagyok otthon, es azt a kis idot inkabb rokonokkal es baratokkal toltonem, mint tok felesleges (talan indulatos) vitaval.
Mangorlo otleterol csak annyit, hogy tipikus cigany hozzaallas: gyertek kozenk azt akkor ugassatok. Nem tudom mi celja lenne azon kivul, hogy a tomeg vedelmeben egy paran megprobalnanak kemenykedni, es igy bizonyitani az igazukat.
LBJ!
A mondanivalodbol csak ugy sut a hujeseg. Teleirtam mar 2 topicot velemennyel, eszrevetelekkel, kritikaval, nehany megoldassal, de hiaba volt, neked egyik fuleden bement, a masikon meg kijott. Te csak mint egy kanari egy szot tudsz ismetelgetni: RASSZIZMUS; RASSZIZMUS... Azt se veszed eszre, hogy a ne segelyezzuk, ne szaporitsuk es ne neveljuk meg hujebbe oket az nem egyenlo azzal, hogy irtsuk ki oket. Meg a fantasztikus levezetesed szerint sem. Ilyen brillians gondolkodassal barmirol levezetheto az amit szeretnel es annak az ellenkezoje is.