MuzX Creative Commons License 1999.11.07 0 0 1
A dolog többféleképpen értelmezhetô.
Kérdés, azért nem ismerkedem IRL, mert az internet elidegenített, vagy azért ismerkedem az interneten, mert IRL nem megy. Ez utóbbi esetén éppenhogy közelebb hoz másokhoz, ráadásul olyanaokhoz, akit csak személyes lehetôségek alapján sohase ismertem volna meg.

Az, hogy ezeken a vitafórumokon olyan 3-6 havi ciklusokban fel- és eltűnök, számomra azt jelzi, hogy egy idô után elegem lesz belôle, aztán amikor valamiért úgy érzem, hogy megint kell egy kis önigazolás, hogy mások is úgy gonodlják, mint én, vagy éppen de hülyék, mert nem úgy gondolják, és én milyen jó fej vagyok a saját véleményemmel, akkor megint idedugom a képem.

De elég jól megvagyok azzal, hogy csak netes szinten ismerem a társaságot. Így ha egy vita esetleg túlzottan felidegesít, elég arra gondolni, hogy mit rágódok ezen, úgyis csak egy nickname az Mátrixból, azt se tudom, ki bitje-bájtja, nem mindegy, mit gondol rólam, vagy a véleményemrôl?

Ez volna az elidegenedés?

Egy esetben érdekelne igazán a személyes találkozás, ha olyan nôrôl van szó, akivel érezhetôen közös erotikus hullámhosszon vagyunk.

Gondolom, nem véletlen, hogy amióta netezni kezdtem, minden párkapcsolatom valahol itt indult. Elleneben egy indexes találkozóra sem mentem még el.

Ez az elidegenedés?

Előzmény: Pucros Mackó (-)