nagypapi Creative Commons License 1999.11.07 0 0 261
Ezt már én sem hagyhatom szó nélkül!
Ha tényleg lesz osztálytalálkozó, nekem is szóljatok. Igaz, én csak 4 évig jártam Szilof osztályába, de legfeljebb a találkozó feléről eljövök :-)))

Nem vagyok egy stréber - soha nem is voltam -, de meg kell védenem néhány tanárt:
Szilárd Gábort nem tartottam jó ofőnek, de a matekot jól tanította. Szegény MJ, TÁ, mindig őket feleltette. Mai napig nem tudom az okát (persze én ezt akkor egy cseppet sem bántam).

Máthé Pali bácsi volt a legjobb tanárunk. Nem felejtem el: mikor 1956-hoz értünk, azt mondta, hogy ő erről nem mond semmit, kérdezze meg mindenki a szüleit. Nem nagyon lehetett még 1987-ben ennél "objektívebben" magyarázni.

Lénárd csak egy évig tanított, nem is akárhogyan. Nem tudom elképzelni, hogy rossz igazgató lett volna (főleg a Hontihoz képest). Egyszer kistanár tartott órát (Lénárd G. hátsó padból sasolt), és mi túl hangosak voltunk. Óra után "külvárosi strici bandának" nevezte az osztályt.

Evad, mi bajod van neked a Glatz-cal? Tesi tanárnak elég kemény volt, kosáredzőnek még keményebb, de mégis csak sikerült neki elérnie, hogy a tanárok közül ő szerepeljen legtöbbet a tanárok közül ebben a topicban. Igen színes egyéniség volt (van), nemcsak a Csobod Évával folytatott viszonya miatt.
A diákjait azonban szerette (már úgy "egészségesen"), de megpróbálta mindenkiből a maximumot kihozni. És a kosárlabda: minden évben egy szedett-vedett társaságból (bocs blueye) csinált egy olyan csapatot, aki a sportiskolák csapataival is felvette a versenyt.
Volt egy (ill. több) rossz szokása: sokaknak adott gúnynevet, de nem rosszindulatból. (Ugye nem ezért haragszol rá, evad, ha jól emlékszem --márpedig jól - Te sem úsztad meg)

Apropó, ha már a tornatanároknál tartunk, tudtok valamit a Demeter Viliről?

ui.:
Bocs, ha hibát vétek, de új vagyok még a törzsasztalnál

Előzmény: evad (256)