Ali Ben de Kinn Is Creative Commons License 1999.11.07 0 0 138
Kedves Prozac,

=OFF
Lehettem volna seroxat is, de másképp történt. A nickem az egyik Internet szolgáltató „ajándéka”. Hol volt kapcsolat, hol bontott (most sem sokkal jobb). Persze a név mozaik darabkái megvoltak bennem előtte is. Az iskolában Ben-nek szólítottak. Azt hiszem volt egy meséskönyv is, ahol egy majomszereplőt (nagy szájhős volt!) épp így hívtak (Ali Ben de Kinn Is).

Kicsit furcsa, de abszolút logikus hogy itt Alinak hívnak, holott ehhez van a legkevesebb közöm (igaz az arab világ illatos és titokzatos füstje egyszer már megcsapott – valahol Afrika szívében él, Maureen –nak hívjták és észbontóan bonyolult szerkezet tudott lenni azon a hajnalon, mikor szeretkezés után, kiültünk a ház lapos tetejére. Minden csillag kicsit közelebb húzódott hozzánk és hallgatta, miről beszélgetünk. Azt mondta, ha lesz elég pénze, abbahagy a prostitúcióval és nyit egy fodrászüzletet. Azóta a naira a legpiszkosabb pénz a számomra. De ez már történelem.).
=ON

„Alap férfi felállás amit teszel, tenni szeretnél.”
Csak ember. Nőben is van ilyen…

„Magadra vállalod a döntés összes kínját.”
Ne csinálj belőlem szentet. Van nekem elég bajom.
Komolyra fordítva, a (volt/van) kedvesemnek rakjuk most a máglyát, az igazi szenvedés az övé.

„Ne próbálj feltétlenül gondolkodni az ő fejével. Ha hagyod résztvenni a döntési folyamatban, megtiszteled a bizalmaddal.”
Ja, diktátor… Igen azt vállalom. Egy felvilágosult diktátor (cinizmusom nem hagy nyugton).

„Olyan jó lenne őt is maghallgatni!”
Már dolgozok az ügyön (lásd „diktátor”).

„Elgondolkodtatott a dolog, hogy Te eddig már többet kaptál az élettől mint sokunknak megadatott!”
Talán… A helyzet fonáksága (az élet iróniája) hogy nem most kaptam, hanem előtte, mikor a „felszállás-landolást” gyakoroltam. Gyönyörű emlékeim vannak és mindegyikért csupán egy „pofont” kellett elviselnem – a legszebbekhez hosszú depresszió, a Legnagyobbhoz az öngyilkosság és a Kanadába való kivándorlás elvetése után, egy-két pszichológiai konzultáció is társult. Mert élni, tudni kell… és halni is.
Aki nem gyúlt lángra és nem égett porig, aztán nem állt talpra, vagy habozott egy újabb szenvedélyes kapcsolat küszöbén az nem kerül a padlóra. De azt sem tudja milyen a világ tetején. A mennyország és a pokol itt van a földön, de nem sok választja el egyiket a másiktól. Kívülről néha nem is látszik a különbség. Meg sem kell mozdulnod és már át is kerültél.

A többi (számomra) langyos, kellemes, bőrhidratáló és ásványi anyagokban gazdag, mellékhatásoktól mentes pocsolya.

Kedves Prozac, nem akartalak bántani, inkább csak magamban forgatom a kést.
Ben

Előzmény: Prozac (135)