RnD Creative Commons License 2021.05.12 -3 8 2191

A NEKA magabiztosan játszott, az első perceket követően szinte végig ők voltak elöl, leszámítva egy rövid időszakot az 51. perc körül (amikor az Érd 22-23 és 23-24-re át tudta venni a vezetést). A második félidő elején két-három góllal is el tudott menni a hazai csapat.

 

És nem is lett volna gond meg izgalom sem, ha nem marad ki annyi százszázalékos ziccer hogy nem igaz: indulásból, balszélről, jobbszélről...szinte számolatlanul maradtak ki teljesen tutinak tűnő helyzetek. (Vagy Györkös védett nagyon jól az Érdnél, nem tudom eldönteni...)

 

A védekezés sokkal jobb már mint a szezon elején, itt látszik a komoly előrelépés (ma még Koronczai is teljesen OK védekezett). Kajdon Blani ma nem volt, elöl Farkas Johannának és Woth Vikinek kellett szerveznie/megoldania felállt fal ellen a támadásokat, hatvan perc alatt ez nem volt egyszerű de így is kitaláltak több nagyon látványos akciót is. Faragó Luca is klassz volt beállóban + védekezésben. A jobbszél (Kukucska Viki) szokás szerint hol így, hol úgy teljesített, de az utolsó tíz percben inkább jól..... Magera Noémi a kapuban szuperül védett, ahogy egyébként a Frad ellen is már a hétvégén (ma ő volt fent szinte végig). Ha a NEKA helyzetkihasználasa akárcsak átlagos, ez ma egy simán behúzott meccs lett volna, mert a kapuban, védekezésben, tempohandballban, visszarendeződésben és elöl a támadások szervezésében is csak dicsérni lehet a csapatot.

 

És mindez úgy h Kajdon Blani nem is játszott...