Erről a kéklámpáról nekem is van egy aranyos történetem. Történt egyik eset, hogy a forgalmas, asszem 54-es úton Soltvadkert felől haladtam hazafelé olyan jó folyamatos 100-as tempóban, azaz ami kifért a jó öreg 601 DeLuxe csövén. Erős szembe forgalom, ahogy kell. Már jó pár kilométere jön utánam egy ilyen kéklámpás autócsoda, ha jól emlékszem talán valami Audi megoldás volt. Jó 10-15 perc után marhára idegesített a tükörben a seggembe ragadt barom, gondoltam elengedem. Lassítok... 90...80...70, a tojás csak nem akar előzni. Irányjelző jobbra, csak nem akar előzni. Jakabszállásnál be kellett állnom a kúthoz, hogy leakadjon rólam. Akkor fogtam fel, miért jött végig mögöttem és szítta a jó kis Arol 2T-t... A csodás majdemxeon divatbaba kék lámpájánál alig látott valamit!!! :)
Frankón... mentem mögötte utána jó 5-6 km-t, és azt láttam, hogy folyton villognak a szembejövők, mert a csodagép- csodapilótája csak fényszóróval látott rendesen, amit ugyebár a szembejövők, elég nehezen toleráltak.
Megszántam, visszaelőztem mielőtt elütött volna egy biciklist...
Egy ilyen ön és közveszélyes állatot, hogyan engedhetnek ki az útra????
Jó kis kék búra, kopott foncsor aztán már az 50km/h is a relatív gyorshajtás kategóriájába esik. :(((
Ezek az OSRAM és Philips halogének viszont állítólag jók. Legalábbis az egyik kollégám esküszik rá. Igaz lehet?