Kese_ Creative Commons License 2021.05.09 0 0 806

Üdv!

(HACK NÉLKÜL MAX SPEED, NO DOWNGRADE!)

Szeretnék megosztani egy tapasztalatot! Nemrégiben vettem egy Xiaomi S1 rollert.

Vadonat új 2 fékkarral rendelkezik! Az egyik a hátsó tárcsaféket működteti, a másik a KERS-t, azaz a behúzásával változik az energia visszatáplálás mértéke, illetve a fékhatás! Nagyon jól használható, nem kell szoftveresen állítgatni az erősséget!

No de a sebességről szerettem volna írni. Alap sebesség az új rolleren 5km/h, 15km/h és 25km/h.

Mi Home app nem frissítette a szoftvert első kapcsolódás után (alul ítram róla), de azt hiszem ki is kapcsolható.

Tehát az alap verziók: ESC 2.2.5 BLE 1.3.2 BMS 1.2.8

100kg vagyok, alattam ment 25km/h sebességgel S fokozatban (már ez is szép).

HEKKELÉS nélkül 30km/h-ra fe lehet tornázni! Mit kell tenni?!

Letölteni az m365 tools appot! Free használat mellett is használható egy bizonyos funkció. A Basic funkciók között állítható a Speedlimit Settings, ami béta fázisban van, de működik! Legalábbis az enyémen biztos! Feltoltam 50km/h-ra. Terhelés nélkül mérve 33-34km/h a sebesség!!!

Alapjaiban megváltozik az egész karakterisztikája az energia elosztásnak! Eco (gyalogos) módban is 20km/h a vége, de max 200W teljesítménnyel gyorsítja a rollert. Azaz emelkedőn kipurcan, még a gyengébben is, de sima sík úton lassan felgyorsít 20 km/h-ra. D fokozatban igen erőteljesen gyorsít 25 km/h-ra, kb. mint a gyári értékekkel a sport fokozat, de mégis takarékos. S fokozatban nagyon érzékeny lett a gázadásra, ugrik, 30 km/h-ig. (Volt hogy 750W-ra is felment a teljesítmény, de hosszú távon nem biztos hogy jó tesz a 250W-os motornak!)

Aki akarja, próbálja ki! Így használom egy ideje, nagyon jó. Ha nem kell a speed hack, csúszkát vissza kell húzni 0-ra, akkor a gyári beállítások maradnak!

Még egy jó tanács! A MI Home appban a lokációt állítsátok át Hong Kong-ra, vagy Kínára, nem fog csökkentett sebességű firmware-t letölteni! Legalábbis remélhatőleg! Magyar, vagy EU lokációval nekem azt írta a roller, hogy másik felhasználó használja a BT kapcsolatot, előbb válasszam le. Hehe vadi új volt, ki kapcsolódott volna rá?!

Na ennyi!

Üdv

Kese