RObo564
2021.05.08
|
|
0 0
3556
|
Üdv mindnekinek! Egy Mitsubishi Carisma 1.6 GLX 1998- as tulaja vagyok, a kérdésem az lenne hogy a hűtő ventillátor nem indul el amikor az autónak bemelegszik a motorja, ez ugyebár városban nagyon nem jön jól, valamint az alapjárat is ugrándozik hidegen (kb. 200-900 között), de mikor meleg akkor meg nagyon magas (kb 1100-1200). A hűtés ugye az ECU kapcsolja, nos az cserélve lett és ugyan az a hiba áll fenn. Próbáltunk már sokmindent, miszerint jelet adtunk az órának hogy a kocsi már kritikus meleg (multiméterrel) de akkor sem kapcsolt semmit, úgy szoktam ideiglenesen megoldani ha már meleget mutat az óra hogy a légkondit bekapcsolom nos ezzel nem is lenne probléma csak ugye akkor az alapjárat leesik kb 400-ra ami nem kellemes. Azután ugye kis idő mulva magához tér és normalis lesz az alapjárat, egy kis ideig majd ugyan az a hiba lép fel. Ha valakinek van ötlete kérem szóljon. Az én ötleteim a megoldásra esetleg új gyújtórelék beépítése és egy légtömegméreő csere. Előre is köszönöm a válaszokat!!! További kellemes napot mindenkinek! |
|