Kicsilány Creative Commons License 1999.11.04 0 0 106
Windy,

Hogy hogyan lehet kivitelezni? Számomra egyenlőre sehogy: minden maradt a régiben, legfeljebb kissé fájdalommal terhesebb... Mert igazából eszemben sincs változtatni. Néha hirtelen felidulásból megragad egy-egy pasi és mentsvárat remélek, de ahhoz már nem vagyok elég kicsi lány, hogy első szóra beugorjak az ágyába, másodikra meg általában már rájövök, hogy ez csak pótcselekvés, és újra vágyva vágyom a megérinthetetlent, innentől meg sikítva menekülök, ha a közelembe jönne a remélt felmentő sereg. :)

Elvek: ez amolyan pasiprobléma. :))) Nem azt mondom, hogy nekem nincsenek, hanem hogy nála - szerintem - mindig rosszkor, rosszul jönnek elő. Akkor tartaja magát az elvekhez, ha menekülés van, de ha a közeledést igéri máris elfeljti adott szavát. És közben ő sincs jól, mert tartana, csak épp abban a formában, amiben eleddig, napi soksok telefon és heti 1x-2xi láthatás, általában időben (1-2 óra) és térben (ágy) korlátozott... ugyanakkor engedne, mert szeret és nem ezt kivánná nekem - de változni nem és nem. Nincs más nő, nincs feleség, család - csak a megingathatatlan hite, hogy neki egyedül a jó.

3 éves történetünk során 1x vetemedett arra, h. úgy csinált, mint egy működő ember és majd két hétig minden nap láttam, alhattam, szerethettem... aztán eltünt hetekre... ki érti ezt?!?!

És akkor itt jön az, hogy test és lélek (szervi bajok - hmmm... ismerős az érzés) épségét mentendő kiutat keres a magunkfajta. Aztán megrémül, hogy mi lesz, ha már ez sem lesz, mert a kevés is több, ugye...

Most hagyom, hogy kitöltsék időmet mások. Meló, mellette tanulok, sokat vagyok a hálóban, hagyom magam elrángatni ide-oda, úgy csinálok, mint aki nyitott ismerkedni. Lennék is - csak épp egyik sem ő és még ha lehetne is valami, egyszer csak pittyeg a tamagocsi és már vesztettem :)

Hát ez... még érlelődik... ebben a fázisában új a gyermek, de lényegében minden ugyan az...
másképpen...

Túl sok jót nem várhatunk.. az ember (főleg ha nő) buta állat: azt reméli, majd érte-miatta megváltozik a megváltozhatatlan... :))))))

...csak a Kicsi...