0693 Creative Commons License 2021.05.04 0 0 13563

Azonnali költözéssel!!!

A Kondorosi lakónegyed 2. ütemében hosszú távra tulajdonostól kiadó egy 41nm-es nagy erkélyes, jó elrendezésű, amerikai konyhás, nappali+ 1 szobás, belső udvarra néző 2.emeleti lakás saját mélygarázs beállóval!  

A lakás világos, amerikai konyhája felszerelt, a konyhában konyhaszekrény, kerámialapos elektromos tűzhely és grillezős- légkavarásos öntisztító sütő,  szagelszívó, és No Frost-os hűtő található.

A nappaliban van a klíma ami lehűti az egész lakást. (hűtő-fűtő)

A fürdőszobában van a wc, nagy káddal.

A lakás belmagassága 2,60m. A nappalitól a szobát különálló ajtó választja el egymástól. A szobában egy hatalmas körbeépített gardróbszekrény  található, amelybe rengeteget lehet pakolni.  

Az épület 2007-ben épült, jó szigetelésű téglaház, egyéni merőórakkal felszerelve. A jó szigetelés miatt nagyon alacsony a rezsije kb. 15-20.000Ft/hó. A közös költségen kívül, a vízfelmelegítési és fűtési díjat általányként tartalmazza, ezen felül az egyéni mérőórákkal mért áramdíjat és vízdíjat kell fizetni. ( amennyit használsz annyit fizetsz)  

Az utcán ingyenesen lehet parkolni - ami néha kaotikus-, de az albérlet árában benne foglaltatik a saját gépkocsibeálló is lent a mélygarázsban.  

A lakás csak hosszú távra kiadó ( 12 hónap határozott idejű szerződéssel, azután határozatlan idejűvé válik).  Csak hivatalosan adjuk ki, közjegyzői nyilatkozattal, ennek átvállaljuk a költségét. Azonnal költözhető 2 havi kaucióval, és 1 havi bérleti díj megfizetésével. Bérleti díj: 180.000Ft (lakás gépkocsibeállóval együtt)+ rezsi. Bérleti díj: 150.000Ft (lakás gépkocsibeálló nélkül)+ rezsi.

Tároló a beruházótól igény szerint bérelhető. Digi, UPC, Telekom van a házban.

A bejárat akadálymentesitett, lift van a házban.  

Várjuk jelentkezésed, de a bérlő kiválasztásának jogát fenntartjuk! Megtekinteni csak előre egyeztett időpontban lehet!

Az ingatlanban dohányozni nem lehet!!!

Kisállat kizáró ok.

Az albérlet másik félnek nem adható át!

Elsősorban Egyedülállók, Párok, vagy kisgyermekes családok jelentkezését várjuk.

 

Kérésedre küldök át képeket ( csmberni@freemail.hu), vagy érdeklődni a +36204750399 -es telefonszámon lehet.

Ingatlanosok kérem NE keressenek!