Gyenyi Creative Commons License 2021.05.03 0 0 26935

"sohasem tudtam a szerencsére,vagy balszerencsére hivatkozni. "

Én azért igen. Persze valóban lehet, hogy hamarabb észreveszem, ha nincs szerencsénk, mint, ha van.

2017 tavaszán be kellett ismernem, hogy a Schalke és a Lyon ellen nem voltunk pechesek.

17 ősze Nouri miatt nem értékelhető, de ezt azért merem pechnek nevezni.

18-19-ben kijött a lépés, és a Tottenham elleni 97-ik percen kívül nem emlékszem arra, hogy pechünk lett volna. És azért annál a pechnél kihívtuk magunk ellen a sorsot, miután már 2:0-ra vezettünk. De a két Chelsea elleni meccsnél a bíráskodással roppant pechesek voltunk. Hiszen a hazai meccsen 0:0-nál, amikor jobbak voltunk, nem kaptunk meg egy 100%-os 11-est, amihez jött a londoni meccs bíráskodása.

A klub szempontjából az is pech, hogy Onana kiesett, ami által a Roma ellen a harmadik kapusunk kellett, hogy védjen. Az akkor is hátrány, ha optimálisan fel van készítve. A törökök ellen a holland válogatottban Krul is az utolsó pillanatban ugrott be Cillessen helyett. A 4 kapott gólból minimum kettőben benne volt, aminek valószínű oka, hogy nem tudott rendesen felkészülni a meccsre. Pedig kicsit tapasztaltabb, mint Scherpen. Ebben az idényben nem tudok egyetlen szerencsés mozzanatra sem emlékzeni BL és EL kampányunkból. Mondjuk a Rómát még ebben a formában is, a kihagyott 11-es, a potyagól ellenére is, oda-vissza kellett volna vernünk.

Jövőre megint próbálhatunk felzárkózni. Ahogy te is mondod, hol pechünk van, hol szerencsénk. Az utolsó két évben inkább pechünk volt, jövőre legyen szerencsénk!

Előzmény: AFCA 4 LIFE (26933)