Ruppy Creative Commons License 1999.11.04 0 0 521
novice

Hello

Az O+A Seamaster cronometer nek -0, -6mp a gyári specifikácioja. Szal késni semmit és sietni pedig 0-6mp ig megengedett. Az én O+A amikor megvettem késett napi 10-13mp et. Elvittem a szervizbe ott kinyitották és egy érdekes piezo elektromos bizbaszra feszerelték ami érzékelte az ora ház rezdülései és rögtön egy kis monitoron meg is jelenitette mint egy kis grafikont. A ficko5-10 percig büvölte és +3mp/nap ra állította. Kérdeztem miért nem pontosan állítja be a lengésszámot. Azt mondta, hogy a beállítás után egy kicsit lassulni fog majd. KB 2 honap mulva tényleg kb 3mp/nap ot lassult. Most tényleg nagyon pontosan jár napokig együtt megy a másodperc az igazi pontos idövel. Ha tényleg konzekvensen siet az orád akkor miért ne állíttatnád be pontosra. Vidd be a Baross u.20 ba. A fickonak mindenféle profi gépe van. Ez a szinkronizáló kütyü,ultrahangos moso,nyomásprodázo gép és egy csomo féle ora szervizelésérö certifikátja a falon. Lehet, hogy vsak ámitás az összes papir a falon de az viszont nem, hogy nekem ingyen csinálta meg a pontositást és a nagyszervizt ezen az orán 7-8 ezerért vállalná mig a hivatalos O+A szerviz tök ugyanezekkel a gépekkel felszerelve 25 ezerért válalta volna. Ja még egy érdekesség. Egyszer felhivtam a hivatalos O+A szervizt és érdeklödtem az orám karbantartásárol. Mennyi idönként kell és ez mit is jelent. Erre a szüz a telefonvonal végén az mondta, hogy nem nagyon kell foglalkozni vele csak 4 évente cseréljem ki az elemet. JA... éretem. Az a gond, hogy nekem egy 2892-2 es automata szerkezet van az orámban. Pedig a nönek már az elején mondtam, hogy automata az ora.

Előzmény: novice (519)