AFCA 4 LIFE Creative Commons License 2021.05.03 0 0 26928

Januári sorsolásunkat látva nem voltam optimista,de az a hónap valami egészen hihetetlenre sikeredett. Látva,hogy ezekből a rangadókból hogy jöttünk ki, néha a gyengébb játék ellenére is, sejtehető volt,hogy behúzzuk. Szó se róla,azért a konkurencia eredményei is igen kedvezően alakultak.

 

Összességében azt gondolom,hogy teljes mértékben megérdemelt a bajnoki cím,gratula a srácoknak. Külön öröm,hogy 2 fiatal is sikeresen beépült,illetve megkövetem Alvarest,mert amilyen pocsék formából visszajött,és fix kezdővé tette magát,na az sem volt semmi (biztosan közrejátszik,hogy már vele van a családja).

Tadic igazi vezér lett,neki is voltak gyenge meccsei,de elismerem,hogy gyakorlatilag kihagyhatatlan. Onana baromsága után kicsit tartottam Stekelenburgtól,de hihetetlen,hogy ugrott be a csapatba.Emlészik még valaki Onanára? :)

 

Amire most már jó lenne rájönni,hogy miként lehetne olyan csapatokat is kifektetni,mint a Róma(tényleg kutyaütők egyébként),hogy végre nemzetközi szinten is odaérjünk egy jobb eredményhez. 

Még 1x,gratula a csapatnak,nagyon szép idény volt ez.

 

Aztán meglátjuk,mit hoz az átigazolási szezon,honnan kell újrakezdenünk.Az 50 millás eladás kicsit ijesztő,de remélem,Ten Hag leült Overmars-szal,és lesz valami megoldás erre is. Én Sancheznek valamilyen formában örülnék,ha jönne,persze nem 30 millióért.Meglátjuk.