StarMate Creative Commons License 2021.05.01 0 2 337

Sziasztok!

 

Márciusban vásároltam és azóta használom: HAKR TRIP PREMIUM 3+1 DARABOS KERÉKPÁRTARTÓ VONÓHOROGRA

 

150-200ezer forintot szántam egy 3 kerékpár szállítására alkalmas vonóhorogra szerelhető szállítóra.

+ feltételek: legyen könnyen és gyorsan vonóhorogra rögzíthető, dönthető, City-crash szabványnak megfelelő, könnyű és összecsukva férjen be a csomagtartóba.

 

Cruz, Peruzzo, Pro-User, Thule kerékpár szállítókat nézegettem és próbáltam ki, majd véletlenül került a látókörbe a HAKR (cseh gyártó), ami ár/érték-minőség arányban a legjobb volt nekem (az Autofelszerelesek.hu-hoz mentem be egy Thule Velocompact 927-ért (210ezer), de már a Hakr Trip Premiummal + egy 13-7 pólusú átalakítóval (összesen 155ezer) jöttem ki, amire ráadásul 4 kerékpár tehető fel  :))

 

Autófelszerelések.hu: kellemes meglepetés volt a sok rossz (más helyeken szerzett) tapasztalat után, hogy itt kedves és hozzáértő szakemberek foglalkoztak velem - azt hiszem ráadásul a "Főnök" volt az, aki a Hakr-ot ajánlotta!

 

Az összeszerelése egyszerű, de van hozzá a YouTube-n videós segítség is (Hakr készítette), ha kellene.

 

Nagyon jó minőségű, stabil kerékpárszállító, könnyen és gyorsan szerelhető, valamint rázárható a vonóhorogra és a kerékpárok is a fogókarmokra.


Autóm, egy Citroen C4 Grand Picasso levehető ORIS vonóhoroggal szerelve, melyre nagyon jól illeszkedik és stabil a tartó, sőt lebillentve a hátsó ajtó is kinyílik - ami más hasonló kerékpárszállítók közül nem sokra jellemző. Ha a kerékpárszállítót egy nagy hátsó ajtós autóra és vonóhorogra szerelik nem mindegyik nyitható, még ha billenthető is a kerékpártartó, sokba beleütközik az ajtó nyitáskor.

 

Így néz ki felszerelve:

Így pedig döntve, a hátsó ajtó nyitása közben (volt egy "kettes" Thulem, de attól nem volt nyitható a hátsó ajtó!):