névtelen Creative Commons License 1999.11.03 0 0 534
Kedves mindenki!
Érdekes volt olvasni ezt a törvénykivonatot, mert nekem ez új volt. Ami elképzeléseim leírtam, az ennek megfelelt, egy pont határeset:

"(2) A szülőket megilleti az a jog, hogy a gyermeküknek adandó nevelést megválasszák."

Ez szerintem korlátozható kell hogy legyen, abban az esetben, ha a szülők esetében bizonyítható, hogy szellemi fogyatékosok. És hogy miért cigánytopic?
Ma, itt Magyarországon szerintem cigány nemzetiségűt nem lehet szellemi fogyatékosnak minősíteni, mert mindenki rögtön rasszistázni kezd..
Illetve akkor is, ha a szülő nem akarja biztosítani a gyermekének az alapvető emberi jogokat (elissza a családi pótlékot effektus...).

"67. § (1) A Magyar Köztársaságban minden gyermeknek joga van a családja, az állam és a társadalom részéről arra a védelemre és gondoskodásra, amely a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges."

Igen, erre gondoltam.

Egy hasonlat:

Ma szerintem a cigánypolitika úgy néz ki, hogy:
Van egy üres, mocskos úszómedence. Ebben ülnek a cigányok, akik kiabálnak, hogy adjatok sültcsirkét!!
Néhányan megpóbának kimászni, de fentről visszarugdossák őket, lentről meg visszahúzzák.
Az álhumanisták meg dobálják be a sülcsirkét, mert ha jóllaktak nem pofáznak. Rajtuk is szöges cipő van.
A megoldás szerintem az lenne, hogy létrát nyújtanánk lentre, és ott adnánk ételt, s a csontot meg behajítanánk annak, aki nem akar kimászni, csak kiabál.

A rendelkezésre álló pénz arra kéne elkölteni, hogy segítő kezet nyújtsunk az elesetteknek, nem pedig arra, hogy betömjük a szájukat, hogy ne nyavajogjanak..

ui: mégegyszer kérdeném a lenácizóktól: MIBEN VAGYOK NÁCI SZERINTETEK? mert én nem értem...

Előzmény: F.B. I. doktor (531)