Mr Mustard Creative Commons License 2021.04.29 0 0 39773

Ahogy írtam is neked korábban, nekem ez a kedvencem mind a négyük összes szólólemeze közül. Ezért aztán nem hagyhattam ki a deluxe kiadást. Első megállapításom, hogy méretéből eredően sokkal jobban kézre áll, jobban kezelhető mint a McCartney dobozok. Mivel eddig sem az Imagine sem a tavaly megjelent válogatás lemez deluxe változatát nem vettem meg (ezekkel azonos méretű és stílusú), most először találkoztam a designnal.

Tartalmat tekintve, amit a CD-ken és a blurayeken hall az ember, több mint elég. Mivel van bluray lejátszóm, nagyon örülök a hires változatoknak. Persze kicsit sok, és túlzás 1+1 dalnak ennyi változatát meghallgatni, de szerencsére nem is muszáj. Hangulattól függően a teljes album többféle változata közül válogathatunk. A második blurayen pedig bőséges mennyiségű impro, demo és Yoko felvétel hallható. Ez utóbbiak kb. 2 órányi játékidőt tesznek ki és szokás szerint csak a rájuk fogékonyaknak ajánlottak.

A remix jó, de semmi hűha érzést nem okoz. Mivel a lemez nagyon szikár hangszerelésű, túl nagy mozgástér a keverésnél nem volt, így gyökeres változás (szerencsére) nincs benne az eredetihez képest.

Előzmény: Vid ispán (39771)