tombolo Creative Commons License 2021.04.28 0 0 375

ELADÓ !

Safe laser lézer alacsony intenzitású orvosi ésotthoni terápiás eszköz

 

Cozing-T05 Cozing CE által jóváhagyott orvosi lézer Új termék, Llt kezelőgép hátfájás esetén nagy méretű és intenzitású előnyökkel! Mindenféle ízületi, és izomfájás, valamint műtéti sebek leghatásosabb gyógyeszköze.
Masszőröknek állatorvosoknak de otthoni használatra is a legalkalmasabb, és legeredményesebben ható lézer terápiás műszer ! 25db lézerdióda, amiből 6db 808nm, a többi 605 nm. es. Több funkcióval, mint időzítés intenzitás, váltakoztató stb.
Fájdalomterápia lézeres eszköz. Fájdalomcsillapító Sebgyógyulás Sport Emberi / Állatok Sérülések Cozing-T05 javallatok: Neuropathia, ízületi gyulladás, fájó merev ízületek, nyaki és hátsérülések vállfájdalom, tenisz könyök, izom és övfájás, térd és csípőfájdalmakat kiváltó pontok és izomgörcsök Sprainok / törzsek, Arparp alagút szindróma Rotátor mandzsetta könnyök, isiász (lábfájdalom) ívfájdalom és a gyógyulás műtét után Herniated lemezek, láb / boka ízületi gyulladás, planáris fasciitis Morton neuroma, bokacsontok, Achilles Tendinitis Shin Keringés, stressztörések Bunion fájdalom, idegfájdalom, nem gyógyuló sebek.
1., 100% biztonságos, fájdalommentes és hatékony. Az otthoni lézer biztonsága és stabilitása, valamint az orvosi lézer pontos hatása. A kezelési folyamat fájdalommentes és ártalmatlan, nem invazív, nem okoz traumát, 100% -ban biztonságos. A lézeres terápia nem termális (nem hő) fotonokat juttat a testbe, hogy segítse a sérült sejtek gyógyulását.
2., Hideg lézerterápia: A 6db 808nm orvosi lézer és a19db 650nm lézerdiódák otthoni lézer tökéletes kombinációja jobb gyógyító hatással jár a testfájdalom megszüntetésében. Ez a lézer, amely a legjobb az emberek és állatok kezelésére.
56 oldalas teljes kezelési Protokolt adok hozzá kinyomtatott dokumentumként. Ez nem hamisítvány, a kofferon lévő gyári címke igazolja. Ez 2000 USD volt+ szállítás, vám, Áfa, és vámkezelési díj ! Átvétel megbeszélés tárgya! Átvehető személyesen, vagy utánvéttel a 2xes postadíj előre utalás, a megbeszélés szerint. A magas ár miatt itt nem lehet szállítással feltenni !
A koffer tartalma: 1 db. kezelő, 1db. töltő, 2db. lézer szemvédő szemüveg. A safe laser 500 csak" pattanásra" jó !!
Messze ez a lejobb, mert egy pár tipusról már van információm !!!! Kérdésekre ha tudok, válaszolok.  Email: istvan_93@msn.com

 

 

https://onedrive.live.com/?cid=A936BE795C78DB31&id=A936BE795C78DB31!2382&parid=A936BE795C78DB31!743&o=Oneup