Az ext eddig en is csak egyszer probaltam (mákos), meg a regi Faklya klubbban. Az biztos, hogy akkora gyonyort meg semmi sem okozott. Amikor ugyebar elelvez az emberfia, azt valahol derektajban erzi. Tanc kozben egyszercsak elelvezett a *kezem*, majd az egesz testem(!!!). Persze testi "tunetek" nelkul. Hat nem egy felejtheto dolog. A haverokkal eleve ugy talaltuk meg a helyet, hogy az orrunk utan mentunk. (20 m-re a bejarattol mar vezetett a masodfust. :))
Ugy mentunk be, hogy egy 2literes pillepalackbol keszitettunk vizipipat. (cigivel 2 lyuk a vizszint fole, a lyukba 2 szivoszal, egyik viz ala, masik fole, es a jointot a viz ala logo szivoszalba kell beletenni, vagy alufoliabol egesteret kesziteni ra)) Jegyvasarlaskor pipa az asztalra, majd 4 jegyet kertunk. A jegyek melle kaptunk egy elismero mosolyt, es gratulaciot a pipahoz, valamint egy rohogve mondott "erezzetek jol magatokat!"...
Az alagsori elfekvomen tekertonk egyet a Djvel, es valami leanyzo is odakerult. A vegen 5en (4en a haverokkal + a lany) tancoltunk Adam-Eva kosztumben a tancteren! :))
Szereny megitelesem szerint azonban ez mar a boldogsagmergezest megkozelito gyonyor volt, ugyhogy azota se vettem exet. Eleg volt a Hrol leszokni. :(
A jo oreg spanglirol pedig en se szivesen mondanek le.
U.i:Alairjatok?