SzigDani Creative Commons License 1999.11.02 0 0 449
Ali! A korvasutat surgosen felejtsd el! Nem arrol van ugyanis szo, hogy _valahogy_ ossze kell kotni, hanem arrol, hogy be kell pakolni a nepet a varosba, mert ott vannak olyan dolgok, amiert bemegy. Ott dolgozik, ott bankozik, ott utazasi irodazik, vasarol, meg ilyesmi.
A 8-as helyere a villamos tenyleg brutalis, ha a felszinen megy. Felszin ala meg nem gondolkodtam. Vannak valakinel adatok az ott maszkalo buszokrol, meg ilyesmirol?
A hegyi troli viszont kifejezetten kivanatos! Svajcban nagyon sok helyen tolocsuklost jaratnak a hegyre. Ha joltudom azert, mert a villanymotornak jo az inditonyomateka (vagy soros, vagy aszinkron), a gumi meg jol tapad, igy nem kell fogast csinalni (nem a kabatoknak!!)
Division, NZA es tobbi osvillamos szakerto es fotos! Valamikor jojjunk ossze megcsinalni a doglott vonalak honlapjait. A piros 100 eves a kozuti vasut konyvben gyonyoru abrak vannak a vonalak alakulasarol, azt be kene scanelni. A Erzsebetiek is le vannak irva, bar azt NZA tudja fejbol is, igaz? ;)))

SzigDani