Gyenyi Creative Commons License 2021.04.26 0 0 26920

"Legutóbb még azt mondtad, hogy most fog megugrani az EB miatt és jövőre veszíteni fog az értékéből, mert közeleg a szerződése lejárta. Most akkor hogy is van ez? :-)"

Úgy hogy nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy, ha addig nem ír alá, és az EB-n emeli értékét, akkor januárban el kell adni. Nem tudjuk, tárgyalunk-e vele, és, ha netán igen, hogy állunk. Annyiból módosítom akkori álláspontomat, hogy azt mondom,  hogy, ha ilyen iramban javul, és ősszel továbbjutunk a BL-ben, akkor meggondolandó, nem érdemes-e nyárig megtartani. Hiszen a BL-ben is sokat kereshetünk, és, ha nagyon jó lesz, még egy egy éves szerződéssel is sokat kaphatunk érte.

 

Tegnap Bizot talán téged is meggyőzött arról, hogy nagyszerű kapus. Ősszel rossz volt, de az utolsó hetekben ismét a régi. ha öregjeink kihullanak, még szóba jöhet.

 

" biztos nem véletlen, hogy meghosszabbítottuk a szerződését egy ilyen hosszú kihagyás után. Valószínűleg több potenciált látunk benne, mint Baasban."

Biztos? Baas szerződése 2024-ben, az övé 2023-ban jár le.

 

"kíváncsi voltál, hogy ki helyett tenném be Blindet a középpályára."

Továbbra is kíváncsi vagyok. A jelenlegi hármasból senkit nem hagynék ki.

 

"Már vártam! :-) Egyszer kijött neki a lépés "

Azért nem sok elődje volt, aki egy Eredivisie csapat elleni meccsen 5 gólt szerzett és 3 asszisztot adott. Emellett kimondottan jó volt az egyetlen komoly csapat ellen, amely ellen játszott. Abban persze igazad van, hogy olyanok ellen nem volt jó, melyek ellen nem játszott. Annyit mindenképpen megérdemel, hogy kapjon normális, nem 5-6 perces, lehetőséget bizonyításra.

 

"Mivel szerződése van, annyit kérnek, amennyit akarnak."

Kivéve, ha a nulla és a kevés közül kell választaniuk. Olyan jól nem állnak, hogy 5-6 milliót kidobhassanak az ablakon. Ha mi akarjuk, és ő hozzánk akar jönni, akkor nem sokat tehet a PSV. De erről semmit sem tudok.

Előzmény: nj (26911)