outpost Creative Commons License 1999.11.02 0 0 3559
Tehát a folytatás:
Bild
,,Schumi veszít és vigyorog. Schumi, biztos, hogy a maximumot nyújtottad?
Világos, hogy ha Schumacher nyert volna, akkor megnyitotta volna a kaput Irvine világbajnoki címe felé. Az a gyanúnk, hogy nagyon fájt volna neki azt látni, hogy az ír szedi le az ő sokéves fáradságának a gyümölcsét"

La Gazzetta dello Sport
,,Häkkinen győzött, a Ferrari a konstruktőrök sikerével vigasztalódik. Eddie elhagy minket, köszönjük meg neki, hogy segítségével első lett a Ferrari. Ugyanakkor ne feledjük, hogy a világbajnoki címet nem érdemelte volna meg. Elkezdődik a várakozás 21. éve. A gyerekek felnőttek, néhány nagyszülő elhunyt, Berlinben leomlott a fal, feltalálták az internetet. Mi továbbra is türelmesen várunk arra, hogy egyszer a Ferrari versenyzőjének gratuláljanak a többiek a vb-sikere után."

The Sun
,,Schumacher örülhet, nem Irvine nyerte meg a vb-t."

The Express
,,Irvine úriemberként viselte a vereséget, a futam után átölelte legyőzőjét. Sokat kell még tanulnia Schumachernek, aki minősíthetetlenül viselkedett Coultharddal szemben.
Schumi! Győzni már tudsz, veszteni még nem."

The Independent
,,Schumacher titokban örült Häkkinen győzelmének, ezért érthetetlen a viselkedése. Nem tudjuk, miért vádolta a verseny után csalással Coulthardot. Pont a németnek nincs semmi erkölcsi alapja bírálni bárkit is. Ő a legsportszerűtlenebb versenyző a Forma--1-es mezőnyben."

És még egy érdekesség: vasárnap este egy olasz operatőr ,,rajtakapta" Schumit, amint a McLaren boxában ünnepel (!), sört locsol a szerelők fejére, és szemmel láthatóan remekül érzi magát az ,,ellenségnél".

Ezeket a NS-ből ollóztam ki. Gondolom aki még nem olvasta ezeket, annak most lesz újra oka hozzászólnia. Kinek ezért, kinek azért ... :-)