snoop Creative Commons License 1999.11.02 0 0 68
Üdv minden futónak!
Végre, végre, végre van egy ilyen topic is.
Rögtön egy kérdés: látom, nagyon szervezitek a BB szupermaratont, de nincs valaki, aki esetleg ugyanigy van a Dreher maraton váltóval? (bár nem tudom, jövőre is lesz-e). Én ugyanis nagyon szivesen elindulnék egy ilyen versenyen, de nincs csapat. A BB-et még nem tudom bevállalni, eddig még csak a félmaratonig jutottam, igaz, azt 3-szor is sikerült. A dolog érdekessége, már ha az, hogy 18 éves koromig 100 métert nem tudtam és nem is akartam lefutni, aztán megismertem a barátomat, akivel azóta is együtt vagyok meg együtt is futunk, és most már nekem néha jobban is megy. Pl. a Bp félmaratonon biciklivel kisért.
Tényleg, ezzel hogy vagytok? Mármint azzal, hogy én pl. egyedül nem szivesen futok többet 3-4 km-nél, de ha valaki velem fut vagy csak biciklivel kisér, akkor 3-4 km-nél még csak fáradtnak sem érzem magam, és simán lenyomok akár 10-12 km-t is.

Szóval tök jó a topic, és ha valaki érdeklődését felkeltette a fenti ajánlat, akkor örömmel várom a válaszokat. Egyébként 20 éves vagyok és lány, és kb. 4,5 perces km-eket futok.

Előzmény: neptancos (67)