Gyenyi Creative Commons License 2021.04.25 0 0 26915

"Megnéztem, hogy mi a mérlege nálunk, amióta visszatért:"

Én is megnéztem, igaz-e amit írtam, azaz éreztem. Sajnos nem. A hivatalos statisztika szerint ma csak kétszer kellett védenie. Ennél többször, 3-szor kellett a Lille elleni hazain, a Groningen és a Vitesse ellen, és négyszer a PSV elleni 1:1-nél. Viszont ha a másik oldalon Bizot nem véd olyan fantasztikusan, akkor még vagy 4 gólt szerzünk. De ennyi is elég volt.

 

"Rensch pedig már meccsek óta nem tetszik nekem."

Általában nekem sem tetszik, de csütörtökön, az Utrecht ellen tetszett. Adottságai megvannak ahhoz, hogy jó bekk legyen, de szerintem sem kellene még ennyit játszania. Viszont ne feledd, hogy egy évvel fiatalabb, mint Dest volt, amikor bemutatkozott az egyben! Én gyakrabban tenném ki Timbert a szélre, és játszatnám Schuurst. Rensch középen a Jongban gyakoroljon!

 

"Mazraoui és Antony jó volt ősszel"

Talán Mazraoui hiányzik Antonynak. Hiszen kb. azóta nem megy neki, amióta Mazraoui nem játszik. Antony januárban még jó volt. Például góljával egyenlítettünk ki a PSV ellen.

 

"Antony nem ismerte ki Wijndalt és nem védekezett vele szemben megfelelően."

Nem tűnt fel, hogy Antony olyan sokszor vesztett volna Wijndallal szemben. Egy jó beadása volt, amiből a ma roppant támadó kedvű Tagliafico mellé lőtt. Viszont a második félidőben Wijndal már egyszer sem ment fel a szélen. Hogy ez mennyire múlt Antonyn illetve Neresen, nem tudom.

 

"Tagliafico és Haller megfelelt, de semmi extra."

Tagliafico volt talán a legveszélyesebb 'csatárunk'. Két jó lövését védte Bizot, egyszer nem sokkal lőtt mellé, és ő adta az asszisztot a második gólhoz. Szerintem ez elég eztra. Hátul nem sok dolga volt. Haller pedig az első gólban játszott roppant fontos szerepet. Martinez egy nagyot hibázott, amiből majdnem gólt kaptunk. Különben jó volt.

Előzmény: nj (26913)