Gyenyi Creative Commons License 2021.04.25 0 0 26912

Jó meccsen, megérdemelten nyertünk 2:0-ra, és gyakorlatilag már bajnokok vagyunk. Azért egy hét múlva hivatalosan is legyünk azok!

Az AZ-é volt az első, miénk a második félidő. Még azt se mondanám, hogy jobban kihasználtuk helyzeteinket, hiszen Bizot-nak sokkal több dolga volt, mint Stekelenburgnek. Igaz, ennyi dolga neki sem volt még eddig idén összesen sem, mint a mai meccsen. Ezzel együtt áprilisban ilyen jók még nem voltunk. És pont a legjobb ellen.

A cserék jók voltak. Wijndal kezdte kiismerni Antonyt, akit így okos volt kicserélni Neresre. Rensch pedig nem volt túl jó.

Jó volt Klaassen, Stekelenburg, Alvarez, Gravenberch, Martinez és Tadic. De Haller is sokkal jobb volt, mint utolsó meccsein.

Ami megdöbbentő, hogy, bár hónapok óta heti két meccset játszunk minden meccsen, beleértve az EL meccseket is, jobban bírjuk a végét ellenfeleinknél. Még, ha az utolsó két EL meccs nem is volt sikeres.

Nem értem, miért kellett beküldeni Brobbeyt. Haller megérdemelte volna, hogy 90 percet játsszon, míg Brobbey felesleges beküldése jutalomnak látszott. Semmi jele nem volt annak, hogy az AZ még kiegyenlíthet, de még az sem lett volna akkora baj. Furcsa.