Seejay Creative Commons License 2021.04.25 0 4 207236

Az UTE vezetése Őze Istvánnal legalább akkora szar , mint a belga féle Újpest . Őzéék tönkretették a legandás BEK győztes vízilabda szakosztályt, majd mikor lett valamennyi pénz inkább alapítottak Magyarországon teljesen népszerűtlen curlinget és építettek curlingcsarnokot  , azon kívül semmi lobbi érzékük , akaratuk nincsen tenni az újpesti sportért.  Mások inkább összefogtak , megalapították úgymond jogutódként a vízilabdás UVSE , akiről mindenki tudja hogy 100%-ban Újpest , de nem használhatja az Újpest nevet sem , az UTE inkább perre ment velük . Itt van ez a címerkérdés is , amiben nekik is szerepük van . Egyszerűen bohózat  . 

A támogatásokról meg annyit , hogy míg más az országban multicsarnokot , meg uszodát kap  , addig Újpesten lefestik a régi penészes falakat , meg új nyílászárókat kapnak a létesítmények . Ennyire korrektek az újpesti sporttal manapság , de a klub elöljárói is nullák.  Elég csak megnézni a Szusza stadion felújítását . Igazi gány, trágya meló már másodszor , de még mindig omladozik . 

Láttál már olyan felújítást ami után hiányzik vagy 1500-2000 szék a stadionból , és le kell zárni rangadókon a megmaradt helyek felét ?  

Ilyen közegben szerintem lehetetlen alkotni , egy harmadik újpesti klub pedig nem illene bele a képbe , csak még nagyobb széthúzást szítana , nem beszélve róla , hogy az UTE vezetése is teljesen alkalmatlan . 

Kellene ide is egy Kubatov , aki az újpesti egyetemes sport felett őrködik , de ide valamiért nem nevez ki ilyeneket a politika , és pénzeket sem küldenek , pedig nem nagy mutatvány fejlődni  ,ha van hátszél .

Ezzel nagyképűen villognak is pár kerülettel odébb. Márpedig az újpesti sport megérdemelné hogy kapjon valamit , számos magyar Európa -Világ , és olimpiai bajnokkal vitte, és viszi messzire Magyarország hírnevét . 

Előzmény: szittyavezír (207235)