nj Creative Commons License 2021.04.25 0 0 26911

"Nincs szükség Gravanberch eladására, akinek értéke jövőre nagyon megugorhat."

 

Legutóbb még azt mondtad, hogy most fog megugrani az EB miatt és jövőre veszíteni fog az értékéből, mert közeleg a szerződése lejárta. Most akkor hogy is van ez? :-)

 

"Amikor róluk beszéltem, mint Onana lehetséges utódairól, akkor a válogatott keretben voltak, amihez azért nem elég az Eredivisie szint."

 

De, jelenleg, sajnos, elég.

 

"Mint számokkal is alátámasztottam, ez nem igaz. Volt egy formaválsága, de mintha kezdene túl lenni rajta."

 

Én nem úgy láttam. Volt egy viszonylag jó időszaka most csereként, de egyébként hetek óta nulla. De ma be lehet bizonyítani, hogy tévedtem. De ballábas jobbszélső soha nem lesz olyan, mint ami egy Haller típusú centerhez illik.

 

"De a Jong Ajaxban szolgáljon erre rá. Egyelőre ott még van nála posztján jobb, aki ráadásul fiatalabb is."

 

Még hányszor írjam le, hogy nem azt mondtam, hogy játsszon az első csapatban, hanem azt, hogy készüljön ott. Hogy jobb lesz-e Baas, az majd kiderül, ha Salah-Eddine is egészséges lesz és mondjuk, tud 10 meccset játszani egyhuzamban. Azért biztos nem véletlen, hogy meghosszabbítottuk a szerződését egy ilyen hosszú kihagyás után. Valószínűleg több potenciált látunk benne, mint Baasban.

 

"Nem arról volt szó, hogy ki készüljön az első csapattal? Arra a jelenlegi legnagyobb tehetség is szóba jöhet. Tud a bal szélen játszani, és 10-esként is. Persze egyelőre nem mint kezdő."

 

OK, készülni készülhet ő is. De, szerintem, a balszélső poszt nem neki való. 10-est kellene játszania, ahogy Nouri igazi posztja is az lett volna. És ha maradt volna ideje, feltehetően ott is játszott volna.

 

"Taylor nem támadó középpályás. Általában 8-as, néha 6-os."

 

Inkább 8-as. Az biztos, hogy támadóbb, mint Alvarez, vagy Blind.

 

"Mint mondtam, Gravenberch marad."

 

Meglátjuk. De ezt azért írtam, mert kíváncsi voltál, hogy ki helyett tenném be Blindet a középpályára.

 

"De, ha Gravenberch mégis elmenne, akkor valóban Blind játszhatna a helyén, és még mindig nem lenne szükség Eitingre."

 

Egy jó keretre lesz szükségünk, nem egy jó kezdőre. 3 fronton fogunk harcolni, sok meccset játszunk, lesznek sérülések, betegségek (a Covid teljesen biztosan nem tűnik el), erre nem elég 16 ember. 

 

"Gyengébb, mint például az Atalanta."

 

Már vártam! :-) Egyszer kijött neki a lépés (egy gól és egy kiharcolt 11-es - ennyiről beszélünk!), és megszórta a bombaerős VVV-t, ez engem még nem győzött meg, hogy hosszú távon is van benne fantázia.

 

"Ha jók, miért ne?"

 

Mert rutintalanok és a BL-ben olyan szintű játékosokkal találkoznak, akikkel a holland másodosztályban nem.

 

"Traore azért épp a BL-ben jó volt..."

 

1 meccsről beszélünk, könyörgöm!

 

"5-6 milliónál nem kérhetnek többet egy kispadosukért."

 

Mivel szerződése van, annyit kérnek, amennyit akarnak. Jön egy angol csapat és bőven megér nekik még kétszer annyit is, az is aprópénz. Mi nem fogjuk tudni megvenni olyan olcsón.

Előzmény: Gyenyi (26910)