Gyenyi Creative Commons License 2021.04.25 0 0 26910

"50 millióért akarunk eladni. Tagliafico és egy eltiltott kapus erre kevés lesz, szerintem."

Tagliafico 20-25, Onana 10, Neres 20-25, Labyad 3-4, Ekkelenkamp < 1. Nincs szükség Gravanberch eladására, akinek értéke jövőre nagyon megugorhat.

 

"Eredivisie szinten. De mi a BL-ben szeretnénk elindulni."

Amikor róluk beszéltem, mint Onana lehetséges utódairól, akkor a válogatott keretben voltak, amihez azért nem elég az Eredivisie szint.

 

"Kár, hogy Antony a rosszabb."

Mint számokkal is alátámasztottam, ez nem igaz. Volt egy formaválsága, de mintha kezdene túl lenni rajta.

 

"Hogy kiderüljön, hogy mennyit tud, érdemes-e hosszabbítani vele."

Azért annyi lehetőséget már kapott, hogy ez kiderüljön. Jó, de nem a mi szintünkön.

 

"De ez változni fog. Egyébként, nem azt írtam, hogy játsszon az első csapatban, hanem készüljön ott."

De a Jong Ajaxban szolgáljon erre rá. Egyelőre ott még van nála posztján jobb, aki ráadásul fiatalabb is.

 

"Ünüvart milyen posztra? Neki jelenleg még annyi esélye sincs a kezdőcsapatra, mint Ekkelenkampnak."

Nem arról volt szó, hogy ki készüljön az első csapattal? Arra a jelenlegi legnagyobb tehetség is szóba jöhet. Tud a bal szélen játszani, és 10-esként is. Persze egyelőre nem mint kezdő.

 

"Támadó középpályásra és csatárra szükség lehet, ezért kellenek ők."

Taylor nem támadó középpályás. Általában 8-as, néha 6-os. Egész idényben a kerettel edzett, bár játékával erre egyre kevésbé szolgált rá. Hansen sem. Ha ismét jó lesz, biztos bekerül a keretbe. De már jó ideje nem jó.

 

"Mint mondtam, szerintem, Gravenberch elmegy"

Mint mondtam, Gravenberch marad. Ha középpályás elmegy, akkor az talán Alvarez lesz. De, ha Gravenberch mégis elmenne, akkor valóban Blind játszhatna a helyén, és még mindig nem lenne szükség Eitingre. Egy jó Taylorra annál inkább. Regeer is lehet alternatíva. Nálam, ha Martinez megsérülne, akkor Alvarez, Schuurs vagy Rensch játszana a helyén. Blind ott a leggyengébb. Szerintem Blind lesz Tagliafico utódja.

 

"Volt egy viszonylag jó sorozata a gyengébb ellenfelek ellen. Se előtte, se azóta nem mutatott hasonlót."

Gyengébb, mint például az Atalanta. De csak azok ellen lehetett jó, akik ellen játszott. Utána megsérült, megvettük Hallert, Brobbey megelőzte, és azóta kétszer játszott csak, összesen 40 percet. Brobbey elmegy, Traorenél jobbat csak 20-30 millióért vehetünk. Vettünk is, de még nem biztos, hogy megérte. Bár egy csatárt góljai, asszisztjai alapján kell megítélni, és akkor Haller nagyon jó.

 

"nem futhatunk neki az Antony - Haller - Tadic csatársor mögött csupa tejfelesszájú ifjonccal, akik még az első csapatban is alig játszottak!"

Ha jók, miért ne? Traore azért épp a BL-ben jó volt, 14-szeres válogatott; nem tejfeles szájú. Labyadnak sem az a baja, hogy tejfeles szájú. :) Dilrosun biztos nem lenne drága, de ha a Herthának nem fér a kispadjára sem, akkor nem hiszem, hogy sokra mennénk vele. Talán Ihattarent megvehetnénk nyáron. Biztos, hogy nem hosszabbít, így el kell adniuk, és úgy néz ki, jönne is. 5-6 milliónál nem kérhetnek többet egy kispadosukért. Kérdés, hogy kell-e nekünk olyan, akivel sok gond van. Más ötletem nincs, és semmi bajt nem látok abban, hogy, egy-egy, akár BL meccsen  is egy saját neveltünk játsszon. Azokkal, ha jók, semmilyen szinten nem szokott baj lenni.

 

 

 

Előzmény: nj (26909)