nj Creative Commons License 2021.04.24 0 0 26909

"Még mindig jók."

 

Eredivisie szinten. De mi a BL-ben szeretnénk elindulni.

 

"Nem hiszem, hogy Gravenberch el akarna menni, és azt még kevésbé, hogy elengedjük."

 

50 millióért akarunk eladni. Tagliafico és egy eltiltott kapus erre kevés lesz, szerintem.

 

"Neres már valószínűbb. Ugyanarra a posztra van kettőnk."

 

Kár, hogy Antony a rosszabb.

 

"És? Megint kölcsönadnád? Vagy a kispadra tennéd?"

 

Nem, őt játszatnám az eladott Gravenberch helyett.

 

"Mi értelme van Ekkelenkampot kölcsönadni? Hogy utána ingyen menjen el?"

 

Hogy kiderüljön, hogy mennyit tud, érdemes-e hosszabbítani vele.

 

"A Feyenoordban még lehet, ahogy De Wit is lett az AZ-ben."

 

Azért csak nem megy a Feyenoordba.

 

"Traore maradjon Haller backupjának, és játsszon többet a Jongban. 1 spiccel nem mehetünk neki az idénynek."

 

Nem is. Azért akarok centert venni. Traore jelenleg alkalmatlan arra is, hogy az egyébként szintén gyenge Haller helyettese legyen. Hiába küldik be, ha képtelen bármi jót csinálni.

 

"Salah-Eddinet visszadobta sérülése. Jelenleg a Jong 3-ik balhátvédje. Az első, a nála egy évvel fiatalabb Baas. Legyen ott vitathatatlan első!"

 

Jelenleg. De ez változni fog. Egyébként, nem azt írtam, hogy játsszon az első csapatban, hanem készüljön ott. Ettől még játszhat a Jong Ajaxban.

 

"Én Regeert várom hamarosan a keretbe, és persze Ünüvart."

 

Még egy védekező középpályás felesleges. Ünüvart milyen posztra? Neki jelenleg még annyi esélye sincs a kezdőcsapatra, mint Ekkelenkampnak. Egyelőre maradjanak a Jong Ajax keretében.

 

"Taylor egyre kevésbé tetszik, de remélem, ez csak egy ideiglenes visszaesés. Hansen is még nagyon elmarad két évvel ezelőtti formájától."

 

Támadó középpályásra és csatárra szükség lehet, ezért kellenek ők.

 

"Timber mostanában bekk. Kár, mert szélsőnek jobb lenne."

 

Én a középpályára állítanám.

 

"Ha Tagliafico elmegy, és Martinez marad (olyat is olvastam, hogy Messi szeretné, ha a Barca megvenné), akkor Blind a leglogikusabb balhátvéd."

 

Szerinted. De én ezt másképp látom. Blindet kár ott elfecsérelni. Neki középen kell lennie, hogy minél többször legyen játékban.

 

"Középen ki helyett játszhatna?"

 

Mint mondtam, szerintem, Gravenberch elmegy és erős ellenfél esetén az ő helyén, gyengébb ellenfél esetén Martinez helyén és a középpályán Eiting. Én benne látom Blind utódját, kérdés, hogy ez a sérülékenység állandósul-e.

 

"A kétlábas Rensch is lehet a megoldás."

 

Renscht én nem ott játszatnám. Bár, ha Mazraoui felépült, akkor végül is lehet.

 

"De egy éven belül Baas vagy Salah-Eddine is."

 

Több lesz az annál.

 

"Ha jól emlékszem, ebben nem értettünk egyet, de szerintem Traore, sérüléséig jó volt (a VVV meccsen kívül is 5 bajnokin 2 gól, 3 assziszt, 2 BL meccsen 1 gól, 2 asszist)."

 

Volt egy viszonylag jó sorozata a gyengébb ellenfelek ellen. Se előtte, se azóta nem mutatott hasonlót. Darabos, technikailag nem elég képzett, lassú is. Semmi nem predesztinálja arra, hogy a centerünk legyen. 

 

"Ünüvar talán jó lesz Tadic backupjának. Giovanninak is be kellene futnia, de ennek még nincs jele. Ő jó lenne a jobb szélre. Hansen, ha jó, a csatársor minden posztján használható. Martha (17) is még jó lehet, bár tőle eddig nem vagyok oda. Q. Timber is jó szélső lehet még. Kész csatárt ne nagyon vegyünk. Azok drágák, és ritkán jók."

 

De nekünk ősztől már - remélem - BL-mecceket kell játszani, ha tovább akarunk jutni a csoportból, akkor nem futhatunk neki az Antony - Haller - Tadic csatársor mögött csupa tejfelesszájú ifjonccal, akik még az első csapatban is alig játszottak!

 

Előzmény: Gyenyi (26908)