Első szopásom úgy történt hogy vonattal utaztam Debrecentől Budapestre. Kabinos gyors vonattal. Szembe ült velem egy 47éves férfi, zenét hallgattam nem is foglalkoztam vele, néha éreztem hogy néz, ránéztem mindig máshová nézett, aztán egyszer össze néztünk, bámult, kezdtem zavarba lenni, oda néztem a combjára véletlenül, láttam hogy áll a farka. Teljesen zavarba jöttem. Én akkor 19 éves voltam. Csak a csajok érdekeltek. De ahogy bámult és láttam hogy áll a farka, teljesen dermesztő volt. Felálltam kinéztem az ablakon, hiba volt. Elkezte fogdosni a seggem próbáltam elhuzodni, de nem tudtam, mögém állt szorosan, éreztem a kemény farkát, mondta hogy szopjam le vagy seggbe dugjon, mondtam egyik sem. Erre elövette a farkát nagyon nagy volt, probáltam kihuzni az ajtót de nem engedte, megfogta a kezem mondta hogy verjem neki, lebénultam. Lenyomott a farkához benyomta a számba, fuldokoltam, mondta hogy szopjam mert ha nem akkor nagyon durván fogja csinálni. Elkeztem szopni, éreztem hogy egyre jobban ki be húzza a farkát, fogta a fejem erösen, jól benyomta a számba és éreztem a forró spermát, mondta hogy nyelvem le. Kiköptem egy kicsit erre lerántotta a nadrágom felnyult a seggembe, egyre több ujjal, nagyon fájt, láttam hogy megint áll a farka, ráhuzott a farkára, azt hittem hogy meghalok annyira fájt, közben elkezte verni a farkam, a fájdalom után jött az élvezett. Hatalmasat élveztem, azóta is imádom ha bele ülök valaki farkába és ugy verik a farkam, hatalmasat élvezek úgy. Aztán látta hogy Kelenföldön van a vonat, gyorsan felöltözött és már le is szállt. Én meg ott maradtam meztelenül szétbasszott seggel gecis combokkal, soha nem láttam többet, pedig mennyire leszoptam volna újra