Gyenyi Creative Commons License 2021.04.24 0 0 26908

"Ugyanezeket mondtad Padtra, Bizotra stb."

Még mindig jók. Padt idén is sok pontot szerzett csapatának, és remélem ma is szerez (PSV). Visszavetette, hogy egy hülyesége miatt többé nem hívták a válogatottba. Bizot ősszel rossz volt,  de mostanában ismét a régi, és a válogatott keretben van. De holnap neked igazad, és ne legyen olyan jó. :)

 

" lehet, hogy Gravenberch és Neres is"

Nem hiszem, hogy Gravenberch el akarna menni, és azt még kevésbé, hogy elengedjük. Remélem, már tárgyalunk vele szerződéséről. Neres már valószínűbb. Ugyanarra a posztra van kettőnk. Sokszor úgy érzem, hogy Neres a jobb, de amikor formában volt, Antony volt jobb. És Antony 3 évvel fiatalabb. Őt kell megtartani! Ziyech is csak ballal adott be, és Antony is lőtt már jobbal gólt. (Antony 90 percenként lőtt gólt, vagy adott gólpasszt, Nerez 160. Pedig Antony játszott többet).

 

"Eitinggel hosszabbítanék"

És? Megint kölcsönadnád? Vagy a kispadra tennéd? Máshol nem látom a helyét. Pedig, ahogy Ekkelenkampot, őt is kedvelem.

 

"Scherpen és Ekkelenkamp és Traore menjen kölcsönbe, Salah-Eddine, Q. Timber, Taylor, Hansen készüljön az első csapattal."

Mi értelme van Ekkelenkampot kölcsönadni? Hogy utána ingyen menjen el? Ő már nem lesz nálunk kezdő. A Feyenoordban még lehet, ahogy De Wit is lett az AZ-ben. Traore maradjon Haller backupjának, és játsszon többet a Jongban. 1 spiccel nem mehetünk neki az idénynek. Salah-Eddinet visszadobta sérülése. Jelenleg a Jong 3-ik balhátvédje. Az első, a nála egy évvel fiatalabb Baas. Legyen ott vitathatatlan első! Utána edzhet az első csapattal. Én Regeert várom hamarosan a keretbe, és persze Ünüvart. Taylor egyre kevésbé tetszik, de remélem, ez csak egy ideiglenes visszaesés. Hansen is még nagyon elmarad két évvel ezelőtti formájától. Timber mostanában bekk. Kár, mert szélsőnek jobb lenne.

Ha Tagliafico elmegy, és Martinez marad (olyat is olvastam, hogy Messi szeretné, ha a Barca megvenné), akkor Blind a leglogikusabb balhátvéd. A válogatottban is, ha van elég középhátvéd, az. Középen ki helyett játszhatna? A kétlábas Rensch is lehet a megoldás. De egy éven belül Baas vagy Salah-Eddine is.

 

"Csatárposztra nincs ötletem"

Ha jól emlékszem, ebben nem értettünk egyet, de szerintem Traore, sérüléséig jó volt (a VVV meccsen kívül is 5 bajnokin 2 gól, 3 assziszt, 2 BL meccsen 1 gól, 2 asszist). Ünüvar talán jó lesz Tadic backupjának. Giovanninak is be kellene futnia, de ennek még nincs jele. Ő jó lenne a jobb szélre. Hansen, ha jó, a csatársor minden posztján használható. Martha (17) is még jó lehet, bár tőle eddig nem vagyok oda. Q. Timber is jó szélső lehet még. Kész csatárt ne nagyon vegyünk. Azok drágák, és ritkán jók.

 

 

Előzmény: nj (26907)