Ilhilla Creative Commons License 2021.04.24 -4 1 418

A tegnapi adás még alul is múlta a két előzőt!

 

- angolul éneklő kék víziló "franchise" módban? Azt hiszem, ilyesmire szokták mondani: "hamvában holt". Énekelgessen csak kicsiben, lesz neki zsebpénze, de ez nem biznisz, pláne ilyen Cápáknak.

 

- rendezvénykávés: szálljanak már le erről a kávé vonatról, mert unalmas, hogy sorra ezzel jönnek. Mikor hoz már valaki egy "teázós" ötletet, az sokkal egészségesebb, ráadásul elég hozzá egy szuper szamovár :-)!

 

- az édességgyártól azt hiszem, hogy jó darabig csak "családi manufaktúrában" építhetik azt a dinasztiát, mert a piacon v annak jól bevált és ismert márkák, sőt hasonló kis csokigyárak is, ezek a Cápák szeretik a csokit, de annyira nem, hogy befektessenek pénzkölcsönzőnek nézzék őket.

 

- a tetoválás utáni bőrápoló szerek a legnagyobb üzlet, András felismerte ezt és beszállt. Nem találmány ugyan, de sokat lehet vele kaszálni, ha jól csinálják, hiszen már a tinik (szülői engedéllyel?) is szívesen tetováltatnak magukra ezt-azt, vannak szalonok, ahol a tetoválás igazi "művészettő" nőtte ki magát és bizony egy egész alkaros varráshoz sok ápolókrémre és erre-arra van szükség. Ennek az üzletnek a jelentőségét és nagyságát csak az tudja felmérni, aki már kivarratta magát (mondjuk én soha nem tenném ki a bőrömet ilyen megpróbáltatásnak és levakarhatatlan dolognak).

Előzmény: Alpári Gnác (417)