grandegabor1 Creative Commons License 2021.04.23 0 0 338

Régebben nagy híve voltam ennek a navigációnak, de mostanság számomra egyre gyengébb. Az elmúlt egy év frissítései azt hozták nekem, hogy olyan útvonalakat tervez, amik már vállalhatatlanok. Az, hogy egy 50 méteres egyenes út helyett körbevisz egy egész háztömböt, vagy az, hogy olyan kerülő utakat talál ami gyakorlatilag közlekedésre alkalmatlan és ráadásul felesleges kerülő is, már nehezen vállalható. Lehet csak az én szűkebb környezetembe ilyen - Szeged -, de ha már itt a városban is ezt teszi, akkor egy számomra idegen városban mennyire megbízható?

Az AA bétatesztelőjeként kipróbáltam a fejegységre kötve is. Nyilván maga az útvonaltervezés ettől még nem változott, de az AA-n lévő két másik navi lényegesen jobb.  Semmi pluszt nem ad, nem tudom átvinni pl. az értesítéseket. 

Nem beszélve arról, hogy én megvettem több licencet is, de ezek itt értelmetlenné váltak. Nyilván logikus is.

Nameg az ára. Nem tartom magam zsugorinak, de jelenleg 40 EUR-ért az AA csatlakozás azért egy kicsit sok.

Még akkor is ha éppen most valami világtérképpel együtt csak 60 EUR. Elgondolkoztam, hogy mikor is lesz szükségem navigálaásra pl. Peruba. :-)

Nyilván ez egy másik szegmense a navigálásnak, és lehet, hogy egy kis időnek el is kell telnie, hogy jó legyen, de jelenleg számomra nem megfelelő.