Kedves Mekklatja!
Koszi a linket, felreertettem a hozzaszolasodat, mert lusta voltam melyebbre olvasni. Tobbe nem hangoztatom, hogy az allam nem tamogatja a Demokratat. Eddig nem tamogatta. Friss info, kosz.
Bencsikre visszaterve. Valoszinuleg nincs meg az "erkolcsi es szellemi folenye", attol fuggetlenul a minosites igaz.
Irod meg: "Ha a magyar társadalom úgy szavaz, ahogy az uraknak tetszik, akkor "bölcsen dönt", de ha nem úgy, akkor "szellemi nyomorék"?" Igen. Ugyanis mi biolcsek vagyunk, es nekunk a bolcs dontesek tetszenek.
Irod meg: "Még emlékszem, hogy '90-ben micsoda felzúdulás volt, mikor - ha jól emlékszem - a Vajda Mihály nevű "filozófus" szólta le az ország keleti részét és nevezte elmaradottnak azért, mert nem az SZDSZ-re, hanem az MDF-re szavazott inkább." Igaza volt. Az orszag keleti fele elmaradottabb a nyugatinal. Akkor azert szavaztak az MDF-re mert meg a Biro Zoltanos reformkommunistabarat-Pozsgaytelnoknek-bekesatmenet kep elt az emberekben. Bennem is. Ezert szavaztam akkor az SZDSZ-re. Szoval ugyanzert szavaztak 90-ben az MDF-re amiert 94-ben az SZDSZ-re. Szellemi nyomoreksagbol. Az elso veletlenul bolcs dontes volt, a masodik tudatosan szar.
Udv.