Caipi Creative Commons License 2021.04.22 0 0 14365

Kedves László, kedves Gigamatrac :)! 

 

Évek óta László-féle matracon alszunk, 2x (80x190) cm-es kétféle keménységűn (talán ugyanolyan két matrac másik-másik oldalán?), ami egy huzatban van, és noha nem utáljuk, sajnos nem is szeretjük. Nekem évek óta egyfolytában hiányzik a rugalmasság, mindig rugósom volt azelőtt. Szállodában olyan jó megint olyanon aludni. :) A férjem meg túl puhának tartja az ő részét is, és fájlalja rajta a derekát, néha a bonellrugós, keményebb ülőgarnitúrán alszik deréknyújtásnak. :) /Igazából ő a keményebb matracot akarta volna, de lebeszélték a boltban azzal, hogy az neki nagyon kemény./

 

Szóval le szeretném cserélni, vagy két darab különböző 80x190-esre vagy egy férfi-női oldalas 160x190-esre, ami táskarugós. Félkemény és kemény legyen a két oldal, mármint a mi súlyunknak. (Nézegettem az Amazon-t, ott testsúlyra árulnak....) Amit már tudok, hogy a rugók min. 15 cm magasak legyenek, négyzetméterenként legyen minimum 250, de inkább több rugó, és legyen minimum 3 zónája. Az egyéb rétegek, habok nem izgatnak igazán, sőt, memory-hab kifejezetten ne legyen rajta. 65 és 85 kilósak vagyunk.

 

Találtam több delikvenst klf. árfekvésben, de az árral vannak bajaim. Mármint annyiban, hogy annyit mindenképpen akarok költeni, amennyibe egy igazán jó táskarugós matrac kerül, mivel 57 és 60 évesek vagyunk, de többet meg nem. Honnan tudjam, hol ez a határ? :) 

 

Tudnátok erre matrac-tippe(ke)t adni?

 

Előre is nagyon köszönöm.