lenezduvin Creative Commons License 2021.04.21 0 0 182289

Leírom az én módszerem a kávé tárolására, hátha közelebb kerülünk a „tökéleteshez”.
Az alap probléma az az, hogy valahogy ki kell venni az épp elkészítendő kávét a többi közül, mikor a kávé készítésére kerül sor – ezt nem lehet megúszni. Erre én tartok egy kisebb mennyiséget egy Airspace tárolóban. Ennek ugyebár a fedele olyan, hogy bele lehet nyomni a tárolóba addig, amennyi kávé vna épp benne, tehát a többi levegőtől elzárja. Ha napi 2-3-at iszom, a vége felé már kicsit érezni, hogy veszít a frissességéből, de tényleg nem nagyon. A többi marad az eredeti zacskójában. Jól visszazárva szerintem az a legjobb. Abból töltöm az Airspace-t mindig újra. Ily módon az eredetit kb. négyszer nyitom fel egy rövid időre és zárom vissza amint lehet. Az eredeti csomagolás szerintem a legjobb – abban ezzel a módszerrel a vége is majdnem pont olyan, mint az első felbontáskor.

 

 

Előzmény: bacsacsa (182273)