Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.04.20 0 0 601

Nem tudom, hány tizenéves kezd el Szomszédokat nézni a Janka néni mémek hatására, de ha ezt a topikot akárcsak egyetlen olvassa közülük véletlenül, nem javasolnám, hogy ezeket az egyébként remek színészeket ebből a - főleg mai szemmel - egészen béna, nevetséges sorozatból ismerje meg.

Főleg a végén az üzenetek, amikor belenéznek a kamerába, és valami nagy bölcsességet mondatnak fel a jobb sorsra érdemes művészekkel, valami egészen szürreális. :)

Kb 10 éve volt valami Szomszédok-évforduló, vagy találkozó, ahol egy fiatal azt mondogatta, hogy ez nagyon ciki és nagyon vicces (nem szó szerint, azt hiszem, Index-videó is készült róla), mire Nemcsák kikérte magának, mondván, "akkor az volt, akkor ez így ment...", Kulka jobb arcnak tűnt, de mikor a srác azt vetette fel neki, hogy "olyan nekem a Szomszédok, mint... kb... mint Uhrin Benedek, vagy nem is tudom, hogy mondjam...", akkor Kulka azt válaszolta neki, hogy "ennyi talán elég is lesz"... :-D

Szóval nem tudom, jó -e, ha a fiatalok fejében Pásztor Erzsi bekerül valahova Győzike, Hujber Feri meg Uhrin Benedek közé mint mém. :)

 

azt is tegyük hozzá, hogy többször voltak képesek nagyobb merítésből dolgozni: Gera Zoltán, Bitskey Tibor, Kóti Árpád, de akár Király Levente beválasztása is azt mutatja, hogy nem csak és kizárólag a legjobb barátjukig látnak el.

 

Ja, ez 4 eset a kb 20 választásból, és ebből is 3 már nagyon ramaty állapotban lehetett, mert a választás után kb 1 éven belül meghalt. Király Levente az egyetlen kívülálló(nak tűnő), aki régóta tag.

 

Előzmény: _Colin_ (599)